REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Londono derbyje grubiai suklydęs teisėjas atsiprašo K. Gibbso

 Grubiai per Londono derbį suklydęs teisėjas Andre Marrineris atsiprašė už savo klaidą, kuomet iš aikštės išvarė ne tą futbolininką.

REKLAMA
REKLAMA

Vakar "Chelsea" savo žiūrovų akivaizdoje susitiko su "Arsenal" klubu. "Kanonieriai" buvo sutriuškinti rezultatu 6-0, tačiau rungtynėse įsiminė ne vien dėl rezultato.

REKLAMA

15-ąją minutę prie vartų linijos stovėjęs Alexas Oxlade'as-Chamberlainas ranka išmušė Edeno Hazardo smūgiuojama kamuolį. Iš pradžių A.Marrineris šio epizodo nepastebėjo, tačiau pasitaręs su kitais arbitrais nusprendė skirti 11 metrų baudinį.

Tačiau baudinio neužteko šiam epizodui ir teisėjas parodė raudoną kortelę "Arsenal" gynėjui Kieranui Gibbsui, kurį sumaišė su A.O-Chamberlainu.

Kiek vėliau teisėjas privalėjo pripažinti savo klaidą ir Anglijos futbolo teisėjus atstovaujanti organizacija išplatino pranešimą, kuriame A.Marrineris atsiprašė.

"Incidentai, kuriuose neteisingai identifikuojami žaidėjai pasitaiko retai, o tai dažniausiai atsitinka dėl įvairių techninių faktorių. Už minėtą rungtynių epizodą Andre atsiprašo pašalinto futbolininko už savo klaidą".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų