REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Londono "Arsenal" klubo strategas Arsene'as Wengeras neketina palikti ekipos po šio sezono.

Prancūzas išreiškė ketinimą pasirašyti naują sutartį su "kanonieriais" ir tęsti darbą prie komandos vairo.

REKLAMA
REKLAMA

Šeštadienį rungtynės su "Chelsea" bus 1000-osios strategui treniruojant Londono futbolininkus, o spaudos konferencijoje prieš šį derbį A.Wengeras pranešė apie savo ateities planus.

REKLAMA

"Aš esu labai motyvuotas likti čia kiek įmanoma ilgiau, bet pripažįstu, kad pasiekti dar tūkstantį bus labai sunku".

"Man privilegija ir garbė, kad galiu treniruoti tokį klubą jau 1000-ojo mačo metu. Laikas parodys, ar sugebėjau pakelti ekipą į aukštesnį lygį nei ji buvo prieš man ateinant, bet tikiuosi, kad taip ir bus", - tikino 64-erių treneris.

"Klubas suteikė man galimybę ir atsisakiau daug dalykų, kad įrodyčiau savo ištikimybę. Rytoj atstovausiu komandą, o ne save, todėl savo jausmus stengsiuosi palikti nuošalyje".

REKLAMA
REKLAMA

"Šiandien mes jau galim kovoti su kitais klubais finansiškai. Turėsiu priimti ir kitų žmonių nuomonę", - kalbėjo prancūzas.

"Kitas etapas - kovoti su visais aukščiausiame lygmenyje ir iškovoti titulus. Turime puikius futbolininkus, todėl manau, kad galime padaryti".

A.Wengeras "Arsenal" vairą perėmė 1996 m. rugsėjo 30 dieną. Su komanda prancūzas triskart laimėjo "Premier" lygą bei keturissyk triumfavo FA taurės turnyre.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų