REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dviratis „GiBike“ neleis savęs pavogti

Ir įkraus jūsų telefoną

Jau seniai girdime frazę, kad nereikia išradinėti dviračio. Tačiau pilnai galima tobulinti tai, kas jau yra išrasta, todėl tobulinti dviratį stengiamasi ir šiomis dienomis. Taigi, koks jis turėtų būti? Galbūt toks, kaip „GiBike“, kurį pasiūlė kompanijos „Gi“ specialistai.

REKLAMA
REKLAMA

Visų pirma, reikia paminėti, kad jis yra gana mobilus, juo labiau sulankstyti jį galima vos per keletą sekundžių. Jame įmontuotas elektrinis motoras, kuris leis dviratininkui pailsėti ilgose distancijose. Akumuliatoriaus užteks maždaug 64 km, jei bus važiuojama 25 km/h greičiu.

REKLAMA

Viena įdomiausių dviračio funkcijų – įkrauti vartotojo išmanųjį telefoną, o taip pat – jei jis prijungtas prie dviračio – leisti prisijungti prie socialinių tinklų ir atlikti navigaciją reikiamu maršrutu.

„GiBike“ įdiegta ir pavogti dviračio neleidžianti sistema. Ji blokuoja ratus, jei tik savininkas pasitraukia nuo dviračio daugiau nei 3 metrus. Atblokuoti juos galima pasinaudojus specialia išmaniojo telefono aplikacija. Gamintojas siūlys kelias dviračio versijas – su elektriniu motoru ir be jo.

Integruoti į rato stipinus šviesos diodai įspės aplinkinius apie tamsoje važiuojantį dviratininką, o grandinę atstojantis diržas, padarytas iš anglies pluošto, neteps drabužių. Dabar kompanija „Gi“ ruošiasi rinkti lėšas savo sumanyto dviračio gamybai per tinklalapį „Kickstarter“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų