REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Šiandien noras, svajonė tampa svarbesni už veiksmą. Beje, apie tai, kas jums svarbiausia, labiau nujausite nei sąmoningai suvoksite. Palanki diena konfidencialiems reikalams tvarkyti. Tiks ieškoti pagalbininkų.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Pergalės metas: ją padės pasiekti gera valia. Bus taip, kaip norėsite, – aptarkite savo projektus su partneriais, papasakokite apie savo svajones artimiesiems ir jie taps jūsų bendraminčiais.

REKLAMA

Dvyniai Atsitiktinumas lemtingas: beveik netyčia susitiksite su reikalingu žmogumi, išgirsite naudingų dalykų. Ieškokite tarpininkų ir konsultantų, išmanančių painius, slaptus jūsų veiklos kliuvinius.

Vėžys Neskubinkite įvykių. Vis dėlto būtent šiandien prasminga su reikalingais žmonėmis pasitarti, kaip išjudinti įstrigusį reikalą ir išspręsti finansines problemas. Bus svarbu atskirti esminius dalykus nuo laikinų.

Liūtas Jūsų norai gražūs ir dideli, jie pildysis, bet ne taip greitai, kaip jums norisi. Nepraraskite optimizmo, kantrybės, tikėkite ateitimi. Palanku spręsti pasitikėjimo problemą su savo vaikais ir mylimu žmogumi.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Laimingas metas: jūsų geri norai, šaunūs sumanymai gali virsti realybe. Šiandien sugalvoti dalykai, atlikti darbai, užmegzti bendradarbiavimo ryšiai taps svarbūs siekiant sėkmės ir pripažinimo.

Svarstyklės Aplinkybės gali pareikalauti ne tik nemenkų jūsų pastangų, bet ir mokėjimo aplinkinius paversti bendraminčiais, sąjungininkais. Būkite tikslūs, reiklūs ir teisingi – tai trauks, žavės aplinkinius ir padės įgyvendinti naują veiklą.

Skorpionas Lems mokėjimas išsirinkti partnerius ir gerai sutarti su antrąja puse. Jei iki šiol jums nepavyko atsiriboti nuo pozicijos: „Jei man blogai, tegu ir kiti kenčia”, padarykite tai dabar.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Tikėkite gerais dalykais, drąsiai žvelkite į ateitį ir nebijokite atsisakyti to, kas trukdo jums judėti pirmyn ir pasiekti veiklos viršūnes. Šiandien turėtų būti klojami sėkmės pamatai. Apmąstykite ir bendravimo su vaikais ir pavaldiniais subtilumus.

Ožiaragis Tinkama diena bendrauti su įtakingais asmenimis, užsieniečiais, kelionėms. Jums pavyks suvokti, kaip plėtoti savo veiklą, kad maksimaliai įgyvendintumėte savo planus. Verta įsiklausyti į bičiulio patarimus.

Vandenis Ieškokite bendraminčių – gal tai bus jūsų vadovas ar įtakingas asmuo, galintis pagreitinti reikalų tvarkymą ir padėti prastumti šiemet jums svarbų projektą? Puikus laikas užmegzti patikimus ryšius.

Žuvys Susitelkite į mintis apie permainas: dabar itin palanku iš esmės keisti požiūrį į gyvenimą, veiklą. Tikėkite savo nuojautomis ir suvoksite, kur link judėti Arklio metais.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų