REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Valdantieji dar kartą kreipsis į prezidentę Dalią Grybauskaitę prašydami pateikti atsakymą, kokiais faktais ji rėmėsi sakydama, jog Darbo partijos vadovai gai būti veikiami Rusijos.

REKLAMA
REKLAMA

„Koalicija nusprendė dar kartą kreiptis. Yra toks diplomatinis sprendimas, suprantam, prezidentės darbotvarkė buvo sudėtinga šią savaitę“, - po valdančiosios koalicijos politinės tarybos posėdžio Seime ketvirtadienį žurnalistams sakė Seimo vicepirmininkas socialdemokratas Gediminas Kirkilas.

REKLAMA

Valdantieji jau anksčiau buvo kreipęsi į prezidentę paaiškinimo, tačiau raštą parengęs partijos „Tvarka ir teisingumas“ vadovas Rolandas Paksas sakė atsakymo negavęs.

Prezidentė D.Grybauskaitė prieš porą savaičių pareiškė turinti žinių, kad valdančiosios Darbo partijos vadovams įtaką gali daryti Rusijos vadovybė, todėl šios partijos atstovai nebus kviečiami į pasitarimus dėl šalies gynybos klausimų. Kiek vėliau šalies vadovė patikslino turėjusi omenyje konkrečiai Darbo partijos įkūrėją Viktorą Uspaskichą.

REKLAMA
REKLAMA

Valdantieji tuomet nusprendė kreiptis į šalies vadovę, kad ji pateiktų faktus, kuriais grindžia savo pasisakymą.

Dėl sukčiavimo ir „juodosios buhalterijos“ nuteistas V.Uspaskichas pastaruoju metu dažnai lankosi Rusijoje, kur gyvena dalis jo giminaičių.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų