REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Tu spėji ir nori išeiti, palikti mane? Ne!“ – emocingai kolegę iš LRT radijo Živilę Kropaitę stabdys „Labas rytas, Lietuva“ vedėjas Ignas Krupavičius. Kad judviejų tandemas ne tik linksmas, bet ir puikiai derantis, pripažins ir pats žaidimo „Taip.Ne“ vedėjas Arūnas Valinskas.

REKLAMA
REKLAMA

 

„Ignas yra žmogus, su kuriuo visa Lietuva gal ir nemiega, bet kad mažiausiai pusė su juo ryte keliasi – tikrai“, − šmaikštaus A. Valinskas. Živilė ir Ignas sugebės susikalbėti net per atstumą – du kartus sustabdęs kolegę nuo spėjimo, prie iškritusiųjų stalelio sėdintis I. Krupavičius vis dėlto nusileis: „Šiandien ne mano diena. Spėk“. Ar jo sprendimas bus teisingas, o Živilės atsakymas – taiklus, LRT televizijos žiūrovai sužinos jau šį ketvirtadienio vakarą 19.20 val.

REKLAMA

 

Kodėl Ignas lieps Živilei išsiaiškinti, ar ryklio širdis šalta, ar karšta? Kodėl Živilės teigimu trys svarbiausi žmogaus įrankiai yra grėblys, kastuvas ir šaukštas? Ir, galiausiai, ar atėję su plačiomis šypsenomis tokia pat pakilia nuotaika jie ir išeis iš „Taip.Ne“ klausimų ir atsakymų karalystės – paaiškės jau visai netrukus.

 

Žaidimo tema – pasaulio valstybių herbai ir visa, kas su jais susiję. Laidoje žiūrovų akis džiugins ir naujas A. Valinsko asistenčių duetas – „Mis Visata 2012“ konkurse sužibėjusi Greta Mikalauskytė ir Edita Andrulionė. „Asistenčių atranka įsibėgėjo. Atrodo, pasiekėme aukščiausią lygį“, − nužvelgdamas 184 centimetrų ūgio Editą stebėsis „Taip.Ne“ vedėjas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų