REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„LG Electronics“ technologijų parodoje „InnoFest“ pristatė ekologiškas skalbimo mašinas, kurias galima valdyti išmaniuoju telefonu. Artimuoju NFC technologijos ryšiu savininkas mobiliuoju telefonu gali atsisiųsti naujas skalbimo programas, tokias kaip „Wool“, „Baby Care“ ar „Cold Wash“, o su „Smart Diagnosis“ funkcija greitai ir efektyviai išspręsti nedidelius gedimus.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak LG atstovų, naujosios skalbyklės išsiskiria tuo, kad geba drabužius išskalbti per 59 minutes. Jos sutaupo iki 40 proc. skalbimui naudojamo vandens kiekio iki 15 proc. elektros energijos, lyginant su tradiciniais modeliais.

REKLAMA

Pranešama, kad LG skalbyklėse įdiegta „TurboWash“ technologija sumažina skalbimo kartus, taip sutaupoma energija, o drabužiai išskalbiami švariau. Vanduo tiesiai ant audinių purškiamas 120 sekundžių, taip padidinamas skalbimo ir skalavimo efektyvumas, pagreitėja visas skalbimo procesas. Dažniausiai naudojamos skalbimo programos „Cotton“, „Cotton Large“, „Mix“ ir „Easy Care“ trunka tik 59 minutes. „TurboWash“ technologija sumažina energijos suvartojimą iki 15 procentų ir vandens suvartojimą iki 40 proc.

REKLAMA
REKLAMA

LG „6 Motion Direct Drive“ technologija vertinama už išskirtinę drabužių priežiūrą. Šioje išmanioje sistemoje galima pasirinkti šešis skalbimo režimus, skirtus skirtingo tipo audiniams. „6 Motion Direct Drive“ dėka drabužiuose atsiranda mažiau raukšlių, mažiau pažeidžiamas audinys.

LG skalbyklėse veikianti „TrueSteam“ technologija pasižymi „Steam Refresh“, „Allergy Care“ ir „Steam Softener“ funkcijomis. Pasirinkus „Steam refresh“ funkciją, skalbiniai plaunami su garais, o ne vandeniu – taip vos per 20 min. lengviau pašalinamos raukšlės ir kvapai. „LG TrueSteam“ technologija šalina alergenus, erkutes ir užsilikusias skalbimo priemones. „Steam Softener“ funkcija įleidžia garus į skalbyklės būgną, praėjus 20-čiai minučių po ciklo pabaigos, todėl yra efektyvus pakaitalas cheminės sudėties minkštikliams, teigia LG atstovai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

LG „Eco-Hybrid“ džiovyklėje veikia „Eco“ ir „Speed“ režimai, kurie leidžia pasirinkti tarp optimalaus energijos ir laiko taupymo. Naudojant šilumos pumpavimo technologiją, „Eco“ režimas pasiekia 10 proc. daugiau A+++ energijos klasės efektyvumo, o „Speed“ režimas pasiekia A++ klasės energijos efektyvumo lygį, todėl kad ciklas trunka 30 proc. trumpiau nei įprastai.

„Eco-Hybrid“ džiovyklė turi LG „Auto Cleaning“ sistemą, kuri išvalo įrenginio kondensatorių 7 kartus per vieną ciklą. Ši patvari sistema optimizuoja energijos efektyvumą bei džiovinimo procesą, sakoma pranešime.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų