REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tyrimai parodė, kad pirkti drabužius ir maistą vyrams ne tik nepatinka, bet ir kenkia jų sveikatai, nes sukelia įtampą. Tačiau yra būdų, padedančių apsiperkant jaustis gerai.

REKLAMA
REKLAMA

Visada leiskite vyrui stumti parduotuvėje vežimėlį. Vyrams patinka, kai jie yra kontroliuojami, be to, jie mėgsta „vairuoti“ pasitelkdami erdvinius sugebėjimus – posūkius, kampus, greitį ir t. t. Jiems netgi patinka vežimėliai su netikrais ratukais, nes tai dar didesnis erdvinių ir orientacinių įgūdžių išbandymas.

REKLAMA

Daugybė vyrų tyliai mintyse leidžia brrrrrmmmmmm garsus – visai kaip tada, kai buvo maži berniukai. Pasiteiraukite jo nuomonės, kaip geriausia į vežimėlį sukrauti maistą – ieškodamas sprendimo jis vėl galės pasitelkti erdvinius įgūdžius. Moterys labiau mėgsta po didelę parduotuvę bėgioti visomis kryptimis ir darbuotis pagal sąrašą, o vyrai – nusitaikyti tiesiai, pirkti, ką atsimena, ir tyrinėti visus gerai atrodančius daiktus. Todėl jie visada parneša namo tuos pačius pirkinius – pavyzdžiui, vienišo vyro virtuvės spintelėje išrikiuotos 26 skardinėlės kepintų pupelių, 9 buteliukai pomidorų padažo ir nieko daugiau.

REKLAMA
REKLAMA

Kol žingsniuosite skersai išilgai tarp lentynų, nurodykite jam aiškų tikslą – tepasidairo į etiketes, dydžius, ko nors paragauja, palygina kainas, o paskui padėkokite už pastangas. Visada pasiklauskite, ką jis mėgsta, kaip įmanydamos jį pamaloninkite ir galiausiai nupirkite jam mėgstamą skanėstą, pavyzdžiui, šokoladą. Dabar moteris gali čiupti sau už gerklės ir sušukti: „Tai tik tiek tereikia einant pirkti maisto?!“ Neužmirškite, kad vyro smegenyse nėra techninės apsipirkimo įrangos, taigi juos būtina skatinti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Drabužių pirkimas

Daugelis moterų beveik teisios manydamos, kad vyrai yra užprogramuoti įsigyti bjaurius drabužius. Šimtus tūkstančių metų moterys puošėsi, kad suviliotų vyrus, o šie – kad atbaidytų priešus. Vyrai išsidažydavo veidus ir kūnus, nosis persismeigdavo kaulais, ant galvos prisitaisydavo nudobtą bizoną, o prie penio – uolos nuolaužą. Nenustebtume, jeigu mokslininkai atrastų, kad būta labai heteroseksualių vyrų, turėjusių „neskoningų“ drabužių geną.

Tie patys motyvacijos dėsniai, kaip perkant maistą, taikomi ir perkant drabužius. Pirma, nurodykite vyrui dydžius, spalvas, audinius, kainas ir tik tada siųskite į medžioklę. Vyro smegenys sudarytos taip, kad jis gali susikaupti tik ties viena užduotimi.

REKLAMA

Esmę, kaip vyrai perka, atskleidė viščiukų stebėjimas. Kai viščiukai buvo šeriami vyriškais hormonais, spalvotą maistą jie lesė skirtingai. Pirmiausia sulesė visas raudonas sėkleles, paskui geltonas. Kiti viščiukai, negavę vyriškų hormonų, spalvotą maistą lesė be jokios tvarkos.

Sprendimas

Vienu metu vyrui duokite tik vieną užduotį ir nemėginkite jo įtikinti, kad pirkdami daugiau prekių sutaupysite nemažai pinigų. Niekada jo neklauskite: „Kokia suknelė man labiau tinka – mėlyna ar auksinė?" Vyras pradės nerimauti, nes jis žino, kad nepataikys – išrinks ne tą.

REKLAMA

Dauguma vyrų turi tik dvi poras batų, vyrų smegenys sunkiai derina raštus ir modelius, o vienas iš aštuonių vyrų neskiria raudonos, mėlynos arba žalios spalvos. Jeigu moteris paprašo vyro jai ką nors nupirkti arba nuo kabyklos paduoti kokį nors drabužį, ji turi nurodyti tikslų norimo apdaro dydį. Kai jis paduoda vienu dydžiu per didelį, ji apkaltina jį manant, kad ji stora. O jeigu pasiūlo drabužį, vienu dydžiu per mažą, ji nusigąsta, kad pastorėjo.

Ieškant drabužių vyrui, moteris turėtų nurodyti, kad rinktųsi vieną iš dešimties, ir niekada neužduoti palyginamųjų klausimų, pavyzdžiui: „Geriau žalias ar geltonas?“ Moteris, palikdama vyrą už persirengimo kabinos durų, visada turi jam duoti ką nors užkrimsti, kad jis nenuobodžiautų.

Net ir laikantis tokios taktikos, daugelis vyrų apsiperkant dėmesingi išlieka tik 30 minučių. Bet jeigu vis tiek primygtinai reikalaujate, kad jis eitų kartu, pasirinkite apsipirkimo vietą netoli didelės techninės įrangos parduotuvės, kad blogiausiu atveju jis galėtų grįžti namo su naujausiu „B1ack & Decker" reversiniu grąžtu, su kuriuo kada tik panorėjęs be kopėčių tinko lubose galės tobulai išgręžti apvalias mažas skylutes.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų