REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Paskutinių rezultatų nežinau, lapai yra išdalinti, žmonės renka parašus. Pirmadienį pradėsime juos skaičiuoti“, - pranešė pretendentė į kandidates prezidento rinkimuose Kristina Brazauskienė.

„Paskutinių rezultatų nežinau, lapai yra išdalinti, žmonės renka parašus. Pirmadienį pradėsime juos skaičiuoti“, - pranešė pretendentė į kandidates prezidento rinkimuose Kristina Brazauskienė.

REKLAMA

Pasak jos, žmonės yra nusivylę gyvenimu. „Daugelis sako, kad neis į rinkimus. Taip pat girdėjau kalbas, kad visi tik meluoja ir apgaudinėja, nenori žmonės niekuo tikėti. Visi nusivylę ir pasyvūs. Skurdus vaizdelis“, - balsui.lt sakė K. Brazauskienė.

Paklausta, kokių argumentų pažeria žadantiems neiti balsuoti, Demokratinės darbo ir vienybės partijos pirmininkė nusijuokė. „Man regis, aš ir pati neisiu, - juokėsi K. Brazauskienė. - Ką aš galiu pasakyti? Dabar gerai leidžiu laiką, bendrauju su žmonėmis, manęs tai nevargina. Susipažįstu su aplinka, kurioje esu, nesmerkiu tų, kurie išvažiuoja iš Lietuvos. Jie yra laimės kūdikiai, nes gali kurti geresnę savo ateitį. Vargas tiems, kurie gyvena tokioje vargingoje situacijoje“.

Politikė sakė neatsiginanti nuo skambučių ir laiškų. „Rašo man netgi į „Facebook“. Visiems reikia pinigų, visi prasiskolinę. Ar čia į mane visi deda viltis, kad duosiu po 5 ar 10 tūkst. litų kiekvienam, kuris paprašys? - klausė K. Brazauskienė. - Manau, kad į duobę žmones įmetė nedarbas. Kai sužlugo pramonė ir žemės ūkis žmonės pradėjo mąstyti apie bėgimą iš Lietuvos. Suprantate, vieni žmonės yra sutverti kurti darbo vietas. Stebiuosi, kad Seimo nariai priiminėja įstatymus, verslininkams deda apynasrius, o patys išėję iš Seimo nieko nesukuria“.

REKLAMA
REKLAMA

Politikė įsitikinusi, kad dali į užsienį išvykusių net nenori grįžti į Lietuvą. „Kai kurie politikai sėdi Seime jau bemaž 25 metus, o nieko gero nenuveikė. O dėl tų parašų rinkimų? Tegul kas nors pažiūri, kaip parašus renka didelės partijos, kurios pasidalino 20 mln. litų iš valstybės biudžeto. Ministerijoms numetė lapus, padidino algas ir priemokas išmokėjo ir visi parašai su šeimos nariais yra. Tegul kas nors patikrina. Kas nors atsiklausė žmonių, ar jie skirti tuos pinigus partijoms? Tegul tos partijos ir gyvena iš nario mokesčio“, - piktinosi K. Brazauskienė.

REKLAMA

Pasak jos, tuos 20 mln. geriau būtų atiduoti policijai, mokytojams, seselėms, bibliotekininkams. „Tegul sėdi Seime ir savo darbu įrodo, kad yra to verti, nes dabar gauna milijonus, nuperka balsus ir vėl sėdi. Partija yra verslas“, - šypsojosi politikė.

Paklausta, ar tiki, kad bus surinkta 20 tūkts. Parašų, ji atkirto: „Reikia tikėtis, o jeigu nebus tų parašų, tai ir liūdesio širdy nebus. Laukiu pirmadienio, susiskaičiuosiu parašus ir mausiu į Floridą pasidžiaugti saule“.

„Pasirodžiau labai pilietiška, norėjau padėti, parodžiau savo iniciatyvą, jeigu žmonėms nereikia, tai nereikia“, - atsiduso K. Brazauskienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų