REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Lietuvos čempionato 6 turo dvikova tarp Ignalinos „Vikingas-Pieno žvaigždės“ ir Vilniaus FLC „Vilnius“ baigėsi aikštės šeimininkų pergale 5:3 (2:1,0:1,3:1). Čempionato lyderiams tai buvo ketvirtoji pergalė, o sostinės riedulininkai patyrė antrąjį pralaimėjimą.

REKLAMA
REKLAMA

Dvikovą abi komandos pradėjo labai aktyviai. „Vilniaus“ žaidėjai siekė revanšo už pirmame rate patirtą pralaimėjimą 2:3, o ignaliniečiai norėjo reabilituotis savo sirgalių akyse po patirtų dviejų iš eilės pralaimėjimų savoje arenoje nuo „UV 2003“ ir „Andajaus“.

REKLAMA

Pirmieji įvartį pasiekė vilniečiai – baigiantis 5-ai min., Gintarui Pribušauskui iš už vartų atliekant perdavimą,kamuoliukas kliudė vartininką ir rikošetu įskriejo į „Vikingo“ vartus. Išlyginamasis įvartis pasiektas 13-ą min. Jo autorius – Irmantas Nalivaika. Dar po 3 min., po aktyviai visas rungtynes žaidusio Tomo Sinkevičiaus smūgio, 2:1 priekyje jau „Vikingas“. Antrojo kėlinuko pradžioje, 23 min., „Vilniaus“ puolėjas Nikita Malyškinas pirmasis suskumba prie varžovų vartininko atmušto kamuoliuko ir lygina rezultatą 2:2.

Rungtynių baigtis išsisprendė per paskutines 10 min. 50-ą min., po tikslaus T.Sinkevičiaus perdavimo, puikiu tolimu smūgiu į apatinį vartų kampą „vikingiečius“ į priekį 3:2 išveda viena iš dviejų komandoje žaidžiančių merginų, Edita Mačanaitė. Tai buvo jau antrasis Editos įvartisčempionate. 55 min. Viktoras Češulis (T.Sinkevičiaus rez.perdav.) didina rezultatą iki 4:2. 56-ą min.“Vilniaus“ komanda prašo minutinės pertraukėlės ir pasitarimas duoda naudą – pirmoje atakoje po jos komandos kapitonas Edvardas Cirtautas (Romo Girkonto rez.perdav.) švelnina rezultatą iki 4:3. Iki rungtynių pabaigos likus 15 sek.vilniečių atkaklias pastangas išvengti pralaimėjimo niekais paverčia penktasis šeimininkų ir antrasis T.Sinkevičiaus (I.Nalivaikos rez.perdav.)įvartis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų