REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Krymo uostamiestyje Sevastopolyje aštuonias mažmenines parduotuves „Novus“ valdantiems lietuvių verslininkams vis sunkiau rasti vežėjų, kurie sutiktų pristatyti prekes į kitos šalies kareivių užimtą ir nuo išorinio pasaulio izoliuotą pusiasalį.

Kituose Ukrainos regionuose Lietuvos verslininkai kol kas dirba įprastai, gamyba ir apyvarta, pasak jų, nemažėja, darbuotojams laiku mokami atlyginimai, tačiau lietuviai pripažįsta, kad nerimas dėl ateities neslopstą jie baiminasi dar didesnės suirutės ir kainų kilimo, nors ir tiki, kad naujoji Ukrainos valdžia sukurs skaidresnes verslo sąlygas, penktadienį informuoja „Lietuvos žinios“.

„Linava“ prezidentas Algimantas Kondrusevičius dienraštį tikino, kad iki šiol Ukrainoje dėl politinių įvykių nenukentėjo nė vienas lietuvis vilkiko vairuotojas.

REKLAMA
REKLAMA

„Didelių krovinių srautų į Ukrainą nėra, o į komplikuotą Krymo rajoną iš viso niekas iš lietuvių nevažiuoja. Daugiausia krovinių vežama į Kijevą bei pramoninius Ukrainos regionus ir šiandien neturime informacijos, kad ten būtų kokių nors trikdžių. Tikimės, kad problemų nebus ir toliau“, – vylėsi A. Kondrusevičius

REKLAMA

Lietuvos komercijos atašė Ukrainoje Rimantas Šėgžda neturi informacijos, kad lietuvių verslininkai Ukrainoje būtų nukentėję ar žlugęs jų verslas. „Revoliucijos dienomis buvo sumuštas vienas lietuvis verslininkas, turintis biurą Kijeve, šalia Maidano. Bet, ačiū Dievui, jis atsigauna ir jo verslas, regis, turi ateitį“, – teigė jis.

Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo neleidžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų