REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mobilaus turinio sprendimų kūrėjai nuo šiandien kviečiami teikti savo darbus mobilaus turinio sprendimų konkursui „Naujasis knygnešys 2014“. Konkurso nugalėtojams bus suteikta teisė atstovauti Lietuvai pasauliniame geriausių mobiliųjų sprendimų konkurse „Pasaulio viršūnių apdovanojimai 2014“ (angl. „World Summit Award Mobile 2014 – WSA-Mobile 2014“), sakoma Informacinės visuomenės plėtros komiteto prie Susisiekimo ministerijos (IVPK) pranešime

REKLAMA
REKLAMA

Pranešama, kad šiemet jau devintąjį kartą IVPK organizuojamame konkurse „Naujasis knygnešys“ geriausių mobiliųjų sprendimų kūrėjai varžysis ir bus apdovanoti aštuoniose konkurso kategorijose: M. verslas ir komercija, M. valdžia ir dalyvavimas, M. sveikata ir aplinka, M. mokymasis ir švietimas, M. pramogos ir gyvenimo būdas, M. kultūra ir turizmas, M. medija ir naujienos ir M. įtraukimas ir įgalinimas.

Konkurse gali dalyvauti ir įmonės, ir individualūs mobilaus turinio sprendimų kūrėjai. Sprendimai turi būti inovatyvūs, įdomūs ir patrauklūs ne tik Lietuvos, bet ir pasauliniu mastu bei sukurti 2012–2014 m. laikotarpiu. Konkurso dalyvių darbai turi būti užbaigti ir rinkai paruošti produktai. Dalyviai paraiškas dalyvauti konkurse gali teikti konkurso interneto svetainėje www.naujasisknygnesys.lt iki 2014 m. balandžio 22 d., sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų