REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

NBA klubo „Los Angeles Lakers“ lyderio Kobe Bryanto trauma tapo pačia brangiausia lygos istorijoje, rašo bleacherreport.com.

REKLAMA
REKLAMA

Dėl kojos traumos 35 metų gynėjas NBA reguliariajame sezone sužaidė tik šešias rungtynes ir gavo po tūkstantį JAV dolerių per minutę, o būdamas „ligonių“ sąraše – 28 mln. dolerių.

REKLAMA

Penkiskart NBA čempionas daugiau nei aštuonis mėnesius gydėsi sunkią Achilo sausgyslės traumą praėjusiais metais. Vėl „Lakers“ lyderis susižeidė gruodžio 17 dieną, praėjus vos kelioms dienoms po to, kai grįžo į krepšinio aikštę. Krepšininkui diagnozuota kairės kojos kelio kaulo lūžis.

Vasarį buvo skelbta, kad K. Bryanto sugrįžimas ant parketo atidedamas trim savaitėms dėl kelio patinimo. Šią savaitę pranešama, kad jis apskritai nežais šį sezoną.

K. Bryanto metinis uždarbis – 30 mln. dolerių, dėl traumos jis praleido šį sezoną 76 rungtynes, už kurias, turėdamas traumuoto žaidėjo statusą, gavo 28 mln.

Už 177 minutes, kurias NBA žvaigždė žaidė šį sezoną, jis gavo daugiau nei 172 tūkst. Tai yra beveik po tūkst. dolerių už minutę.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų