REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Premjeras kartoja, kad dėl žemės pardavimo užsieniečiams referendumo nebūtina skubiai kreiptis į Konstitucinį Teismą. Pasak Algirdo Butkevičiaus, pirmiausia reikia sulaukti ekspertų išvadų ir tik tada priimti sprendimus.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš manau, kad Teisės ir teisėtvarkos komitetas priėmė labai teisingą sprendimą vakar - sudarė ekspertų grupę ir, kiek turiu informacijos, kompetentingi ekspertai parinkti ir, aš manau, čia nereikia daryti dabar kažkokio politinio šou. Palaukime ekspertų išvados ir aš manau, kad gali būti vienas iš pasiūlymų, kad jie rekomenduos kreiptis ir į Konstitucinį Teismą, bet nenorėčiau užbėgti įvykiams už akių“, - ketvirtadienį interviu Žinių radijui sakė A.Butkevičius.

REKLAMA

Jis teigė taip pat nurodęs surinkti informaciją, ar toks referendumas nepažeidžia Lietuvos stojimo į ES sutarties.

„Taip pat yra duotas mano pavedimas Užsienio reikalų ministerijai ir kanceliarijos (Vyriausybės - BNS) darbuotojams, kad jie surinktų informaciją, ar tai neprieštarauja Europos Sąjungos stojimo sutarčiai, kada mes referendumą organizavome ir aktyviai pasisakėme už stojimą į Europos Sąjungą. Atsimenam, koks buvo balsavimas, kokie buvo rezultatai“, - teigė premjeras.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų