REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiausias Europos dainų konkursas prasideda jau gegužės 6 dieną. Vis daugiau šalių skuba išsirinkti savo atstovus bei kūrinius „Eurovizijai“. Pristatome dar 8 šalių pasirinkimus.

REKLAMA
REKLAMA

Šių metų konkurse Graikijai atstovaus duetas „Freaky Fortune“ ir atlikėjas Risky Kiddas. Jie atliks dainą „Rise Up“. Graikai pasirodys antrajame pusfinalyje kartu su Lietuvos atstove.

REKLAMA

 

Juodkalnijos pasirinkimas šių metų „Eurovizijai“ – Sergejus Cetkovicius. Jis atliks galingą meilės baladę pavadinimu „Moj Svijet“. Kūrinys turi dvi versijas: anglų ir juodkalniečių kalbomis. Kol kas neaišku, kuri versija skambės didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje, tikėtina, kad juodkalniečių kalba skambės tik įžanga. Šalies atstovas pasirodys pirmajame konkurso pusfinalyje.

 

Danijos garbę muzikiniame konkurse šiemet gins atlikėjas Basimas su kūriniu „Cliche Love Song“. Dainininkas iš karto pasirodys konkurso finale.

REKLAMA
REKLAMA

 

Švedai į konkursą šiemet siunčia atlikėją Sanna Nielsen su daina „Undo“. Dainininkė pasirodys pirmame konkurso pusfinalyje.

 

Slovėnijai „Eurovizijoje“ šiemet atstovaus Tinkara Kovač su daina „Round And Round“. Daina varžysis su lietuvių išrinkta „Attention“ antrajame pusfinalyje.

 

Duetas Paula Seling ir Ovi – Rumunijos atstovai dainų konkurse. Jie atliks dainą „Miracle“. Rumunijos atstovai bus vieni pirmųjų varžovų Vilijai Matačiūnaitei – jie taip pat dainuos atrajame pusfinalyje.

 

Izraelio atrankoje garbė atstovauti savo šaliai teko atlikėjai Mei Finegold. Jos daina – „Same Heart“. Mei Finegold pasirodys antrajame pusfinalyje ir varžysis su Lietuvos atstove.

 

Vengrijos vardu didžiausiame Europos muzikiniame konkurse šiais metais pasirodys Kallay Saunders Andras su daina „Running“. Šalies atstovas pasirodys pirmajame konkurso pusfinalyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų