REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Viena geriausių Lietuvos šokėjų Edita Daniūtė šį rytą buvo šokiruota. Uždarame Kauno senamiesčio kieme pastatytą naują automobilį „BMW X6“ ji rado suniokotą vandalų – išlupti žibintai ir sumaigytas priekis. „Jau ne skaudu, o paprasčiausiai šlykštu“, - balsas.lt komentavo 34 metų šokėja.

REKLAMA
REKLAMA

Pasaulio ir Europos WDSF profesionalų lygos klasikinių šokių čempionė atskleidė, kad jos automobilis niokojomas ne pirmą kartą. „Nuo praėjusios vasaros dukart Vilniuje buvo nuplėšti veidrodėliai, dabar – žibintai. Blogai yra, jei vyksta tokie dalykai. Lietuvos valstybė turi susirūpinti jaunų žmonių lavinimu, ugdymu, mokslais, įdarbinimu“, – teigė E. Daniūtė.

REKLAMA

Paklausta, gal kas nors specialiai nori jai pakenkti, šokėja numojo ranka: „Jei norėtų pakenkti, būtų sudaužę su beisbolo lazda tą mašiną. Dabar atgrubusiomis rankomis išplėšti žibintai, sulankstytas priekis. Šįkart nusprendė išlupti žibintus, gal veidrodėliai jau nebėra einama prekė? Žinau, kad tai vagiamas automobilis, gal tuomet reikėtų visiems su opeliais važinėtis?“

Šokėja pasakojo, kad dabar su policija ir draudikais dėl automobilio bendrauja jos vyras. Ką darys, kai sutvarkys automobilį? „Vienareikšmiškai – parduosiu. Suprantu, kad mašina tokia. Įdomu, kad mano šokių partneris Italijoje Mirco Gozzoli nusipirko tokį patį automobilį, tačiau jam nieko nenutinka“, – teigė ji.

REKLAMA
REKLAMA

E. Daniūtė pasipiktino, kad kituose portaluose komentatoriai jai prikaišioja, neva jos automobilį „gal turėtų saugoti policija“. „Kalbu net ne apie automobilį, o apie saugumą mieste. Automobilis buvo pastatytas privačiame rakinamame senamiesčio kieme. Policija turi rūpintis saugumu. Gal mažiau pajėgų mesti kelių patruliams, kurie baudžia už greičio viršijimą 10 km/val., o daugiau mieste, kad apsaugotų nuo vandalizmų“, – komentavo ji.

Pernai E. Daniūtė su M. Gozzoli, atstovaudami Lietuvai, tapo pasaulio ir Europos WDSF profesionalų lygos klasikinių šokių čempionais. Interviu balsas.lt praėjusių metų pabaigoje ji minėjo, kad norėtų apginti titulą Lietuvoje, jei pasaulio čempionatas būtų suorganizuotas mūsų šalyje, ir kabinti batelius ant vinies.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų