REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Formulės-1“ legendos 45 metų Michaelio Schumacherio padėtis vis dar gaubiama nežinios ir suteikia daug erdvės įvairiausioms spekuliacijoms apie jo sveikatos būklę, rašo bild.de.

REKLAMA
REKLAMA

M. Schumacherio vadybininkė 47 metų Sabine Kehm paviešino ilgesnį pranešimą nuo lenktynininko nelaimės praėjusių metų pabaigoje. Jame rašoma, kad septyniskart pasaulio čempionas turi naują viltį.

REKLAMA

„Esame tikri, kad Michaelis tai pereis ir prabus. Nuolat pasirodo šiokių tokių ženklų, kurie drąsina ir teikia mums vilčių“, – teigiama jos pranešime.

„Nuo pradžių buvo aišku, kad ši kova bus ilga ir sunki. Kovojame su juo kartu pasitelkę gydytojų komandą, kuria visiškai pasitikime. Kiek tai truks, nėra jokio skirtumo“, – teigė S. Kehm.

Prieš penkias savaites gydytojai pradėjo M. Schumacherio žadinimo iš dirbtinės komos procesą.

Vokiečių lenktynininkas guli Grenoblio ligoninėje, kur juo rūpinasi patyrusių gydytojų komanda. Dėl sunkios smegenų traumos ir dirbtinės komos gydymo procesas trunka itin ilgai.

„Žinome, kad turime būti kantrūs. Pasistengsime visą energiją, kurią turime, skirti Michaeliui. Visi tvirtai tikime, kad tai jam padės ir jis šią kovą laimės“, – sakė S. Kehm.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų