REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujasis „Žalgirio“ kapitonas Deividas Šemberas gyrė priešininkus už kovingumą, tačiau pabrėžė, jog meistriškumas buvo vilniečių koziris.

REKLAMA
REKLAMA

„Malonu sugrįžti ir rungtyniauti namuose, kai susirenka daug sirgalių. Pirmosios rungtynės Lietuvos čempionate kokybės atžvilgiu galėjo būti ir geresnės. Čempionato pradžioje svarbiausia rinkti taškus ir jų neprarasti. Šią užduotį dvikovoje su „Šiauliais“ įvykdėme“, – sakė 35 metų Lietuvos čempionų komandos gynėjas.

REKLAMA

Kalbėdamas apie pirmąją akistatą Lietuvos pirmenybėse, jis akcentavo „Šiaulių“ ekipos kovingumą.

„Laimėjome galbūt ne taip gražiai, kaip norėtųsi aistruoliams ir mums patiems. Buvo nelengvos rungtynės. „Šiaulių“ komanda parodė charakterį, žaidė kovingai. Jie atvažiavo ne atstovėti, o kautis iki galo. Vis dėlto šiuo metu „Žalgirio“ meistriškumas yra žymiai aukštesnis už varžovų. Tai ir lėmė sėkmę“, – pridūrė D.Šemberas.

REKLAMA
REKLAMA

Vyriausias „Žalgirio“ žaidėjas į Lietuvos pirmenybes grįžo po ilgos pertraukos. Jis rungtyniavo sostinės ekipoje pačioje karjeros pradžioje. Kalbėdamas apie pirmąsias oficialias rungtynes 2014 metais, D.Šemberas akcentavo pergalės svarbą.

„Akistatos pradžioje buvo šioks toks jauduliukas: nauja komanda, nauji partneriai. Ne tiek ilgai su jais treniruojuosi. Tik apie 10–12 dienų. Labai smagu, kad laimėjome. Tai suteiks daugiau pasitikėjimo savimi“, – sakė didžiąją dalį karjeros Rusijoje praleidęs žaidėjas.

Šeštadienį D.Šemberas tapo „Žalgirio“ kapitonu. Komentuodamas šį įvykį jis pripažino, kad svarbiausia ne raištis, o ekipa.

„Kapitonui tenka didesnė atsakomybė negu paprastam žaidėjui. Tai buvo komandos ir trenerių štabo pasirinkimas. Iš tikrųjų ne tiek svarbu, kas yra kapitonas, svarbiausia, kad gerai žaistų komanda“, – pripažino 35 metų futbolininkas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų