REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienį pergalė švietė ne tik sostinės krepšinio klubo „Lietuvos rytas“ krepšininkų veiduose, kuriems Jungtinėje lygoje pavyko palaužti Lenkijos komandą ir žengti ketvirtfinalio link. Pergale džiaugėsi ir uolus klubo sirgalius, kuriam per didžiąją pertrauką pavyko sėkmingai sudalyvauti tradiciniame metimo žaidime ir pataikyti į krepšį nuo vidurio linijos.

REKLAMA
REKLAMA

Sėkmingas metimas Vilniaus universiteto studentui Martynui Šileikiui atnešė ir įspūdingą prizą – šaldytuvą, pilną „Coca-Cola“ skardinių. Iš viso šaldytuve vaikino laukia 200 skardinių gėrimo.

REKLAMA

Pergalingas M. Šileikio metimas: 

„Tai buvo neįtikėtina proga ir neįtikėtina sėkmė. Esu „Lietuvos ryto“ gerbėjas nuo vaikystės, turiu abonementą į komandos rungtynes, tad dažnai jose lankausi. Tačiau kamuoliukas, suteikiantis galimybę dalyvauti žaidime, niekuomet neskriedavo į mano pusę. Šį sekmadienį viskas buvo kitaip. Man pavyko jį pagauti“, – pasakoja ir džiaugsmo neslepia vaikinas.

M. Šileikis rungtynes stebėjo su šeimos nariais, o eidamas į aikštės vidurį pažadėjo jiems, jog būtinai laimės.

REKLAMA
REKLAMA

„Pagauti kamuoliuką – labai sunku. Turėti galimybę atlikti metimą „Siemens“ arenoje, stebint miniai žiūrovų, atrodo neįmanoma. Dar sunkiau įsivaizduoti, jog tokioje situacijoje gali pataikyti metimą iš aikštės vidurio“, – prisipažįsta M. Šileikis.

Vaikinas sako, jog mėgsta mėgėjiškai pažaisti krepšinį, nevengia ir savo ranką patreniruoti mesdamas nestandartinius metimus – iš skirtingų nuotolių, skirtingų padėčių. „Treniruotės pasiteisino. Dabar matau, kad jos nebuvo bevertės“, – tikina jis ir džiaugiasi užplūdusiais draugų sveikinimais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Gėrimu, be abejo, teks dalintis tiek su šeimos nariais, tiek su draugais. Be to, aš kaip tik įsirengiau sau kambarį ir ieškojau kažko įdomaus, kuo galėčiau jį papildyti. Manau, šis mano laimėjimas yra kaip tik pačiu laiku ir taps tobulu ir labai netikėtu mano kambario akcentu“, – planus atskleidžia M. Šileikis.

Martynas Šileikis tapo trečiuoju komandos aistruoliu, pataikiusiu į krepšį nuo vidurio linijos. Šį metimo žaidimą klubas organizuoja jau trečią sezoną iš eilės.

Artimiausios „Lietuvos ryto“ rungtynės – jau šį trečiadienį. Sostinės klubas sužais Europos taurės turnyro aštuntfinalio rungtynes su Belgrado „Crvena Zvezda“ klubu.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų