REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Diena turėtų būti palanki reikalams, susijusiems su tarpininkavimu, įvaizdžio kūrimu. Tačiau kai kurios jūsų iliuzijos bei vizijos gali būti nepagrįstos ar nepriimtinos kitiems.

Avinas Diena turėtų būti palanki reikalams, susijusiems su tarpininkavimu, įvaizdžio kūrimu. Tačiau kai kurios jūsų iliuzijos bei vizijos gali būti nepagrįstos ar nepriimtinos kitiems.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Ryte nemalonumų galima tikėtis per nesąžiningus asmenis. Tačiau tai nebloga diena tartis dėl bendradarbiavimo, užmegzti partnerystę. Gauta konfidenciali informacija suteiks tam tikrą pranašumą arba paskatins mesti iššūkį kitiems.

REKLAMA

Dvyniai Jei norite darnių santykių, mokykitės dalintis ne tik malonumais. Tai, ką gaunate, turi būti tolygu tam, ką duodate. Nepakenktų psichologinis įsijautimas į partnerio situaciją.

Vėžys Šiandien verta megzti ryšius su užsieniečiais, rašyti publikacijas, planuoti keliones. Yra vilties, kad atsiras naujų perspektyvų. Galima aktuali žinia iš užsienio.

Liūtas Ryto kaprizai trukdys objektyviai mąstyti ir adekvačiai elgtis, tad galimi nesusipratimai. Tačiau įdienojus atsiras aibė reikalų ir teks vikriai suktis. Seksis užmegzti dalykinius santykius, tvarkyti oficialius reikalus.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Jūsų sugebėjimų, organizatoriaus savybių šiandien gali labai prireikti tvarkant kolektyvo reikalus. Tiktų užsiimti reklama, ieškoti naujų ryšių, sutarčių. Tik pasistenkite neįsivelti į pavojingą avantiūrą, nebūkite pernelyg patiklūs.

Svarstyklės Rytą būsite mieguisti, vangūs, sunkiai kelsitės. Gali būti bloga savijauta. Saugokite savo kūrybinės idėjas. Vakaras žada gerų įspūdžių.

Skorpionas Šiandien sukaupkite ryžtą, jėgas ir pasinaudokite palankiomis progomis, susijusiomis su darbu, uždarbiu. Venkite abejotinų avantiūrų, sukčiavimo, nežarstykite nepagrįstų pažadų. Vakare pasijusite kažkuria prasme praturtėję.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Jei laukiate kažkokio laiško, atsakymo, tikėtina, kad jis ateis. Galbūt pagaliau gausite tai, ko nusipelnėte savo pastangų dėka.

Ožiaragis Šiandien teks daug bendrauti, rašyti, reklamuotis, o galbūt laikyti egzaminą, dalyvauti interviu. Nors būsite iškalbūs ir jums seksis kitus įtikinti, nepiktnaudžiaukite savo padėtimi, ryšiais. Paramos galite tikėtis iš artimo žmogaus.

Vandenis Rytą teks pasinervinti dėl problemos darbe arba namuose, dėl išgirstų apkalbų, gandų. Jautriai reaguosite į kiekvieną nemalonią smulkmeną. Nevertėtų visko sureikšminti. Vakaras nenuvils. Nusimato renginys, pramoga, pasimatymas.

Žuvys Būsite patrauklūs, kūrybingi, malonūs aplinkiniams, traukte trauksite priešingos lyties dėmesį. Naują pasiūlymą derėtų rimtai apsvarstyti, nes jis gali būti vertas dėmesio. Galbūt rasite naują ar papildomą uždarbio šaltinį, jei to rimtai siekėte.

Šaltinis vytautus.com

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų