REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 "SMScredit.lt A lygos" traukinys į naujo sezono kelionę pajudės šeštadienį Klaipėdoje. Sekmadienį ir pirmadienį čempionato kovos persikels į dar tris miestus - Panevėžį, Marijampolę ir Vilnių.

REKLAMA
REKLAMA

Klaipėdos "Atlantas" - Alytaus "Dainava". Kovo 8 dieną 14 val. Klaipėda, "Žalgirio" stadiono dirbtinės dangos aikštė.

REKLAMA

Komanda, kuri žiemą intensyviai šlifavo savo futbolą kontrolinėse dvikovose Lietuvoje ir užsienyje, prieš varžovą, kuris tarpsezonį visai nežaidė kontrolinių rungtynių. Žaidėjų branduolį išsaugojęs "SMScredit.lt A lygos" vicečempionas "Atlantas" ir šiemet bus pretendentas į aukštas pozicijas.

Nuspėti "Dainavos" galimybes kol kas sudėtinga. Alytiiškiai čempionatą pradeda su nauju treneriu Sergejumi Aleinikovu, o naujasis komandos futbolininkų derinys susižaisti bandys sezonui jau prasidėjus.

REKLAMA
REKLAMA

Panevėžio "Ekranas" - Pakruojo "Kruoja". Kovo 9 dieną 12 val. Panevėžys, Futbolo akademijos stadionas.

Abi komandos sezoną pradeda smarkiai pasikeitusios. Iš "Ekrano" pasitraukus treneriui Arvydui Skrupskiui prie Panevėžio komandos vairo likęs Valdas Dambrauskas vadovaus futbolininkams, kurių vidutinis amžius - vos 20 metų.

"Kruoja", prie kurios prisidėjo treneris iš Kazachstano Vladimiras Čeburinas, būrys legionierių ir patyrusių žaidėjų iš Lietuvos, neslepia ambicijų pakovoti dėl medalių. Abi komandos čempionatą pradės stipriausių sudėčių - sankcija, dėl skolų draudusi "Ekranui" registruoti naujus futbolininkus, šią savaitę buvo atšaukta.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Marijampolės "Sūduva" - Gargždų "Banga". Kovo 9 dieną 14 val. Marijampolė, "Arvi" stadionas.

Atsinaujinusi "Sūduva" prieš pat sezoną atviroje treniruotėje prisistatė savo gerbėjams. Nors komandoje nebėra rezultatyviausio praėjusio sezono "SMScredit.lt A lygos" žaidėjo Nerijaus Valskio, daugumą pozicijų marijampoliečiai žiemą pastebimai sustiprino naujokais.

Sudėtį stiprino ir gargždiškiai, tarpsezonį sulaukę finansinės injekcijos iš užsienio, trenerio iš Rusijos Maksimo Tiščenkos bei papildę komandą dešimčia legionierių iš Rusijos, Ukrainos ir Moldovos. Marijampolėje kai kurie jų dar nežais, nes laukia registravimui reikalingų dokumentų iš klubų, kuriems atstovavo anksčiau, bet "Banga" neslepia ambicijų šiemet pakilti aukščiau komandai įprastos šeštosios vietos.

REKLAMA

Vilniaus "Žalgiris" - "Šiauliai". Kovo 9 dieną 17 val. Vilnius, LFF stadionas.

Šiauliečių jau pirmose sezono rungtynėse laukia rimtas egzaminas. Nelengvą finansinį laikotarpį išgyvenanti Saulės miesto komanda keliauja į šalies čempiono tvirtovę.

"Žalgiris" pakeitė tarpsezonį išvykusius lyderius naujais futbolininkais iš Lietuvos ir užsienio, bet žiemą nauja vilniečių sudėtis intensyviai šlifavo žaidybinius ryšius kontrolinėse rungtynėse. Pasak iš "Šiaulių" į "Žalgirį" atėjusio gynėjo Manto Fridriko, čempionai sezonui pasirengę.

REKLAMA

"Trakai" - "Klaipėdos granitas". Kovo 10 dieną 18.30 val. Vilnius, LFF stadionas.

Debiutantas - prieš debiutantą. Buvę komandos draugai Lietuvos rinktinėje Edgaras Jankauskas ir Robertas Poškus - vienas prieš kitą trenerių pozicijose.

Galima sakyti, kad komandos neblogai pažįsta vieną kitą iš praėjusių metų pirmosios lygos čempionato, tačiau į "SMScredit.lt A lygą" trakiškiai ir klaipėdiečiai ateina gerokai perrikiavę gretas ir turėdami skirtingų ambicijų. Keturis Lietuvos rinktinės marškinėlius vilkėjusius futbolininkus į komandą pakvietę "Trakų" vadovai nori kovoti dėl medalių, uostamiesčio klubo apetitas kol kas kuklesnis - R.Poškus apsiriboja pažadu kovoti dėl pergalės kiekvienose rungtynėse.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų