REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Apple“ ne kartą buvo pripažinusi, kad plastmasiniai „iPhone 5C“ perkami ne taip gerai, kaip norėtų pats gamintojas. Tačiau kokia situacija iš tikrųjų?

REKLAMA
REKLAMA

Anksčiau kompanija parduodavo praktiškai kiekvieną pagamintą išmanųjį telefoną (ir tai tebėra tiesa, jei kalbėtume apie „iPhone 5S“), tačiau, anot gandų, dabar sandėliuose susikaupė apie 3 mln. neparduotų „iPhone 5C“.

REKLAMA

„Apple“ sprendimas iš pradžių buvo gana suprantamas: anksčiau kompanija palikdavo buvusį modelį rinkoje, kai išleisdavo naują. Išmanusis telefonas „iPhone 5C“ iš esmės praktiškai nesiskiria nuo „iPhone 5“, tik gavo įvairių spalvų plastmasinį korpusą.

Panašu, jog planas, kad žmonėms patiks ryškūs spalvoti telefonai, akivaizdžiai žlugo. „Apple“ produktų vartotojai nori aliumininio korpuso, o nedidelis kainos skirtumas jų nejaudina. Aišku, būtų visai kitas reikalas, jei „iPhone 5C“ iš tikrųjų būtų tapęs tuo „pigiuoju „iPhone“, kurio tikėjosi tiek analitikai, tiek ir vartotojai.

REKLAMA
REKLAMA

Taivaniečių leidinys „DigiTimes“ praneša, kad 2 mln. „iPhone 5C“ yra gamyklų, kurios gamina šį išmanųjį telefoną, sandėliuose, ir dar 1 mln. – mobiliojo ryšio operatorių rankose, kurie bando visais būdais jais atsikratyti.

Kas nutiks su neparduotais „iPhone 5C“, kai pagaliau pasirodys „iPhone 6“ (arba keli modeliai, kadangi sklando gandai apie kelis „Apple“ išmaniųjų telefonų variantus)? Visai logiška manyti, kad „Apple“ iš tikrųjų bus priversta smarkiai sumažinti kainą, kad likučiai būtų išparduoti.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų