REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pajėgiausia mūsų šalies fitneso atstovė Renata Marcinkutė kol kas dar negalvoja apie varžybas ir mėgaujasi tarpsezonio poilsiu. Savo „Facebook“ paskyroje sportininkė neseniai paviešino nuotrauką, kaip ji atrodo „ ne per sezoną“.

REKLAMA
REKLAMA

„Čia visiems, kurie klausinėja, kaip aš iš tikrųjų atrodau ne sezono metu. Ar turiu presą, ar raumenys virsta lašiniais ir taip toliau“, – nuotrauką pakomentavo R. Marcinkutė ir atsiprašė už „tokią“ nuotrauką vonioje. Sportininkė taip pat pridūrė, kad dabar jos svoris – 70 kg.

REKLAMA

28 metų Danijoje gyvenanti ir dirbanti sportininkė pernai spalio viduryje Ispanijos sostinėje Madride vykusiame tradiciniame „Arnold Classic Europe“ festivalyje pasiekė skambiausią savo karjeroje pergalę – iškovojo antrą vietą kūno fitneso rungties ūgio kategorijoje iki 163 cm. 2012 metais debiutavusi šiame turnyre ji buvo trečia.

Pernai R. Marcinkutė viešėjo Balsas.lt redakcijoje ir pasakojo apie apie sceninio bikinio kainas, teisėjų šališkumą, dailųjį čiuožimą, mėgstamas, bet nevalgomas bandeles, stereotipus apie moteris ir svarmenis, išskirtinį laiką kryžiažodžiams, pasenusį požiūrį į tatuiruotes, svajonę apie profesionalo kortą ir skalsią emigrantės dalią.

Interviu: Lietuvos fitneso žvaigždė R. Marcinkutė: ne aerobikas „straksėkite“, o paimkite į rankas didesnį svorį

Taip R. Marcinkutė atrodo per varžybas:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų