REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atsižvelgdamas į sugriežtintas Užsienio reikalų ministerijos (URM) rekomendacijas dėl galimų neramumų Egipte, kelionių organizatorius „Tez Tour“ stabdo visus žiemos sezonui suplanuotus skrydžius į Šarm El Šeichą. Vietoj jų organizatorius skraidins į Hurgados kurortą. Kovo 9 ir 12 dienomis bus parskraidinti visi turistai, šiuo metu esantys Šarm el Šeicho kurorte.

REKLAMA
REKLAMA

„Tez Tour“ keliones į Šarm el Šeichą užsisakę turistai vietoj suplanuotų atostogų Šarm el Šeicho kurorte galės rinktis alternatyvų poilsį Hurgadoje ar kitas atostogų kryptis, taip nekeisdami atostogų planų.

REKLAMA

Visi šalies piliečiai, užsisakę keliones į Egipto Šarm el Šeicho kurortą artimiausiu metu, raginami kreiptis į agentūras, kuriose įsigijo kelialapius. Taip pat visų keliautojų, kurie dar planuoja arba jau yra įsigiję kelionių paketus į Egiptą, prašoma atidžiai sekti kelionių organizatoriaus ir URM skelbiamą informaciją bei susisiekti su savo kelionių agentūra.

„Tez Tour“ savo ruožtu gauna naujausią informaciją iš partnerių Egipte, vertina URM pateikiamas rekomendacijas, todėl operatyviai apie bet kokius pasikeitimus informuos kelionių agentus ir keliautojus. „Tez Tour“ atsakingai pareiškia, kad klientų ir Egipte dirbančio personalo saugumas – besąlyginis bendrovės prioritetas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų