REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kandidato į Lietuvos Respublikos Prezidentus Artūro Paulausko rinkimų štabo skaičiavimais, surinktų kandidato rėmėjų parašų skaičius viršijo 30 tūkstančių. Nepaisant to, A. Paulauskas parašų rinkimą tęs toliau ir sieks perkopti 50 tūkst. parašų skaičių.

REKLAMA
REKLAMA

Kandidato į Prezidentus teigimu, parašus jo štabo nariams bei patikėtiniams rinkti sekasi itin lengvai, žmonės noriai pasirašinėja VRK išduotuose lapuose. Anot A. Paulausko, toks žmonių aktyvumas tik patvirtina, kad Lietuvai reikia permainų.

REKLAMA

„Jaučiu didelės Lietuvos dalies paramą. Žmonės nori permainų, o jos yra būtinos. Toks aktyvumas man yra labai svarbus bei puiki paskata žengti tolimesnius žingsnius šioje rinkimų kovoje. Taip pat nuoširdžiai dėkoju savo rinkimų štabui ir visiems savanoriams pagalbininkams, padedantiems man surinkti parašus“, – sako A. Paulauskas.

Surinkti reikalingą parašų skaičių ir jį viršyti A. Paulauskui padeda verslo bendrovės, įvairios visuomeninės ir jaunimo organizacijos, taip pat Darbo partijos skyriai.

Norėdami VRK būti registruoti kandidatais į Lietuvos Respublikos Prezidentus, visi siekiantys šio posto turi surinkti bent po 20 tūkst. rėmėjų parašų.

Prezidento rinkimai įvyks š. m. gegužės 11 d., antrasis turas, jei jo prireiks, – gegužės 25 d.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų