REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Artėjant Kovo 8-ajai gėlių pardavėjai komponuoja pavasarines tulpių puokštes ir laukia šventiškai nusiteikusių klientų. Anot jų, pastebima ir kita nauja tendencija: „Gėles perka ne tik norintys savo drauges ar žmonas pradžiuginti vyrai ar skubantys sveikinti kokia nors proga draugai. Gėlės – universalus dėmesio parodymo ženklas, tad vis dažniau jomis padėką ar dėmesį partneriams ir kolegoms rodo verslininkai“, – pasakojo internetinės gėlių parduotuvės geliuturgelis.lt šeimininkė Kristina Ramonienė.

REKLAMA
REKLAMA

Anot jos, gėlės verslo partneriams yra puikus būdas subtiliai parodyti dėmesį: „Stilinga puokštė tikrai nekainuos tiek, kiek suplotumėte už specifinę verslo dovaną. Be to, puikiai žinoma, kad brangios dovanos įpareigoja, o tai neretai aptemdo dovanos gavimo džiaugsmą.

„Verslininkai – skaičiuojantys žmonės. Jiems svarbu ir įvaizdžio dalykai, bet kartu ir laiko bei finansinės sąnaudos. Pripažinkite, tikrai nustebtumėte pamatę prie gėlių kioskelio trypčiojantį žinomą verslininką – paprastai taupantys laiką žmonės gėles užsako internetu“, – kalbėjo gėlių parduotuvės įkūrėja Kristina Ramonienė ir pridūrė, kad kuomet gėlių puokštei netenka praleisti poros valandų automobilyje ar laukti lemtingosios valandos kur nors biuro užkampyje pamerktai į po ranka pasitaikiusį indą, o gėlės atvežamos adresatui šviežios ir gerai išlaikytos – pailgėja ir laikas, kuriomis tokios subtilios dovanos gavėjas galės džiaugtis.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų