REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Nesistenkite greitai sutvarkyti reikalų – jie įstrigs. Tačiau tai tinkamas metas reikšmingam pokalbiui su darbdaviu (esamu ar potencialiu). Tik nepervertinkite savo galimybių.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Jūsų nuotaika puiki ir neleiskite jos niekam gadinti. Šiandien jums bus svarbu pakantumas, atlaidumas, tolerancija, geros manieros, ir diena praeis sklandžiai. Geras laikas tvarkyti juridinius reikalus.

REKLAMA

Dvyniai Pasistenkite iš anksto ramiai nusiteikti, nes ne viskas klostysis taip, kaip norėsis. Vis dėlto pakaks geranoriškų žmonių, kurie išties pagalbos ranką.

Vėžys Sėkmingas metas – jums padės draugai, sulauksite dėmesio iš įtakingų asmenų, užsieniečių ir iš žmogaus, kurį mylite. Verta tvarkyti svarbius reikalus, susijusius su jūsų veikla užsienyje ar tolima kelione.

Liūtas Puikus laikas. Galima gera naujiena dėl jūsų darbų, karjeros. Tik būkite lankstesni – nesilaikykite seno veiklos modelio. Būtini kompromisai.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Ateis nelaukta pagalba – tai netikėtos sėkmės laikas: reikalai pakryps į gera. Palankus metas atsakingiems susitikimams. Ir nepraleiskite progos užglaistyti seno konflikto darbe.

Svarstyklės Prisiminkite, kiek džiaugsmo, laimės esate patyrę, – tai tikrai įkvėps. Šiandien palankus metas konfidencialiems susitikimams ir susitarimams.

Skorpionas Verta tikėti savimi, optimistiškai pasvajoti apie ateitį. Tai geras laikas aktyviai tvarkyti reikalus, priimti radikalius sprendimus. Neatidėkite rytdienai svarbių finansinių reikalų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Geras laikas sandoriams, piniginiams ir turto reikalams tvarkyti, buitinėms problemoms spręsti. Nebijokite keisti kai kurių senų įsitikinimų, principų dėl draugystės, partnerystės, verslo – tai padidins jūsų galimybes tiek, kad jos ims atitikti jūsų poreikius.

Ožiaragis Daugiau bendraukite, keiskitės nuomone, informacija – galite išgirsti svarbių dalykų, gali paaiškėti jums svarbus reikalas. Šios dienos pasiūlymai perspektyvūs – priimkite juos.

Vandenis Jei norite, kad pasaulis jums būtų draugiškas, patys ženkite pirmą žingsnį ir jums pasiseks. Dalykinių reikalų tvarkymo neskubinkite, gali pakakti rūpesčių ir namuose.

Žuvys Sėkminga diena, bet rizikuoti turite apdairiai – nepasikliaukite laime. Įsiklausykite į partnerių bei sutuoktinio pageidavimus ir draugų patarimus.  

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų