REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Santykiai su vyru pagal zodiako ženklą!

ŽUVYS

Vyrai-Žuvys visada įsimylėję, nors jo išrinktoji gali to ir neįtarti. Savo jausmus jie išreiškia itin subtiliai, kad moteris gali pagalvoti ką nori, tačiau tik ne romantišką susižavėjimą. Tačiau anksčiau ar vėliau moteriška intuicija leidžia tai suprasti ir būtent tada trapioje moters širdyje gimsta ypatingi jausmai tam paslaptingam, tačiau žavingam ir nepaprastam vyrui.

REKLAMA
REKLAMA

 

Be to, Žuvys pastebi, kad moteris juo rūpinasi tik iš altruizmo, bet negalvoja nieko blogo, darydamas dviprasmiškus prisipažinimus.Santykiuose su vyru, gimusiu po šiuo ženklu, ne tik daug užuominų, nutylėjimų ir miglotumo, bet ir nesavanaudiško rūpinimosi savo moterimi. Mat Žuvys yra „perkandę“ romantiškų santykių esmę, vertina gražius gestus ir sugeba atrasti raktelį į moters širdį.

 

Be to, jie linkę perkelti ant savo pečių mylimosios problemų sprendimą bei prisiimti atsakomybę už šeimos gerovę. Būtent tokios savo savybėmis jis parodo stebėtiną išradingumą ir randa išeitį iš bet kurios sudėtingos gyvenimiškos situacijos.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų