REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Santykiai su vyru pagal zodiako ženklą!

ŠAULYS

Šauliai – turbūt patys optimistiškiausi iš visų zodiako ženklų. Net jei einate su juo į pasimatymą po varginančio pirmadienio ar lietingą rudens vakarą, jis padarys taip, kad ši diena jums keltų vien teigiamus prisiminimus. Tik nedaugelis žmonių sugeba atsispirti įgimtam šaulių žavesiui ir spinduliuojančiai energijai.

REKLAMA
REKLAMA

Dar viena šauliams būdinga savybė - žinių troškimas. Jei susitikote su žmogumi, kuris viskuo domisi, yra smalsus, ir nori viską apie visus žinoti - tai greičiausiai bus Šaulys. Šis ženklas vaizduojamas su lanku ir strėle, nutaikyta į viršų, kas simbolizuoja aukštybių, žinių siekimą ir norą būti atrastam.

REKLAMA

Jei norite pavergti šio vyro širdį, būkite tikra, kad sudominsite jį savo intelektualinėmis žiniomis. Aptarkite su juo jo mėgstamas knygas ar istorinius įvykius. Protingas pokalbis - kelias į šio vyro širdį.

Apsiskaitęs ir būdamas plačių pažiūrų po šiuo ženklu gimęs vyras geba palaikyti darnius ir sėkmingus tarpusavio santykius. Jis nuoširdžiai domisi, geba išklausyti, dažnai kreipiasi pagalbos ar patarimo į kitus. Šauliai tiki žmonėmis ir yra tikrai garbingi. Šie vyrai tiki ir platoniška meile, tada jei fizinis artumas jums yra svarbiausias dalykas santykiuose, Šaulys jums ne visai tinkama pora. Jis nori būti ne tik jūsų aistros partneriu, bet ir sielos draugu visam gyvenimui.

REKLAMA
REKLAMA

Kadangi šauliams kartas nuo karto būtina išgyventi naujus potyrius, retkarčiais jis gali „pradingti“ iš jūsų gyvenimo. Jei nuolat norite žinoti kur jis yra ir fiksuoti kiekvieną jo žingsnį, greičiausiai toks žmogus skirtas ne jums. Retkarčiais jam reikia atitrūkti „nuo pasaulio“, kad galėtų vėl jaustis savimi. Ilgai užsisėdėdamas vienoje vietoje ar tą patį darbą šaulys ima jaustis ribojamas ir „surištas“. Toks būdas yra pagrindinė priežastis, trukdanti jam gyventi pagal nusistovėjusias normas ir monotonijos kupiną gyvenimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Be galo mylėdamas laisvę Šaulys stengiasi neužmegzti ilgalaikių santykių, bet visada yra pasirengęs romantiškiems nuotykiams. Šaulys vyras gali pamesti galvą dėl paslaptingos, nuoširdžios ir nepriklausomos moters, tačiau vos pasijus supančiotas ar kontroliuojamas, tuoj pat pasipustys padus.

Nors Šauliai yra gerbiami ir mylimi aplinkinių, neretai jie būna tiesmuki ir nieko nepaisydami išreiškia savo nuomonę. Jei ketinate jį supažindinti su artimaisiais, būkite nusiteikus išgirsti ne vieną juokelį apie naująją jūsų tetos šukuoseną. Kad ir kokie būtų jūsų šaulio komentarai ir pastabos, jie jokiu būdu nėra piktybiški.

REKLAMA

Prieš pradėdama rimtus santykius su šiuo žmogumi, turėkite omeny, kad sunkus darbas, rutina, disciplina yra tos savybės, kurių šauliai paprastai vengia. Jei jų darbas patenkina jų įvairovės ir smalsumo poreikius, gali paaukoti jam visą savo gyvenimą ir visiškai apleisti namus ir šeimą.

Santykiai su po šiuo ženklu gimusiu atstovu reikalauja kantrybės ir susitaikymo su jo laisvės troškimu. Kita vertus, būdama jam tolerantiška ir taktiška, mainais sulauksite pastovių, dorų ir draugiškų santykių.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų