REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Santykiai su vyru pagal zodiako ženklą!

MERGELĖ

Vyras, gimęs po mergelės ženklu, yra tikras tobulumo ieškotojas. Visa tai, ką jis daro ir ko imasi niekada nebus prasta ar neryžtinga. Kalbant apie asmeninius santykius, toks žmogus padarys viską, kad jo partneris būtų laimingas. Pakviesta į pasimatymą, galite būti tikra, kad nusivilti neteks. Kitaip sakant, jis jus nusives į aukščiausio lygio restoraną, kur būsite sutikti malonaus personalo ir turėsite galimybę paskanauti geriausio vyno.

REKLAMA
REKLAMA

Būdamas idealistas, to paties pareikalaus ir iš jūsų. Jeigu iš jo sulauksite kritikos, negalvokite, kad tai iš piktos valios. Po mergelės ženklu gimęs vyras gali atvirai įvardyti jūsų trūkumus, nesvarbu ar tai būtų susiję su išvaizda ar su maisto gaminimu, tikėdamasis, kad į juos bus atsižvelgta. Nedarykite iš to katastrofos.

REKLAMA

Įsimylėjęs mergelės ženklo atstovas, kaip jau minėjome, lepins savo partnerį, iš visų jėgų bandys puosėlėti ir gerinti santykius, stengsis įnešti į juos dinamiškumo. Tai reiškia, kad poroje su šiuo vyru būsite išties laiminga. Kartais jis gali būti per daug smulkmeniškas ar priekabus, nepriimkite to už gryną pinigą, atminkite, viskas daroma jūsų labui.

Vienas geriausių šio ženklo atstovų charakteristikos bruožų yra tas, kad jie turi kuklų ir ramų temperamentą. Jei prieš tai bendravote su po liūto ar jaučio ženklu gimusiu vyriškiu, tai santykiai su mergele bus tikra atgaiva. Nepamiškite kartas nuo karto parodyti dėmesį ir šilumą savo antrajai pusei, jam reikia vidinio saugumo ir jaustis mylimu.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelės ženklo atstovas mėgsta dirbti komandoje, jis visada pasiruošęs padėti ir nevengia įtikti kitiems. Jei jau kritote jam į akį, jis nepatingės nueiti dar porą šimtų metrų, kad užimtų pačias geriausias vietas koncerte. Jei patikėsite jam kokią nors svarbią užduotį, ji bus atlikta pirmoje vietoje, neatsižvelgiant į tai, kad pats gali turėti svarbių neatidėliotinų darbų. Po šiuo ženklu gimę vyrai yra darbštūs ir atsakingi, kiekvieną darbą jie priima ypač rimtai. Ne veltui jų prigimtis „pasmerkta“ sėkmei.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jei labiau vertinate praktiškumą nei sentimentalumą, po šiuo ženklu gimęs vyras neabejotinai skirtas jums. Nepaisant jų pedantiškos prigimties, šio ženklo atstovai yra realistai ir praktiški. Galbūt jis neparašys jums eilių apie meilę ir jūsų gilias akis, tačiau užtikrins, kad kambariai viešbutyje atostogų metu būtų patys geriausi ir patogiausi. Kiekvienas mergelės ženklo atstovas imasi tik tokių veiksmų, kurie žada apčiuopiamus rezultatus. taigi, jei jis ką nors planuoja, neabejokite, kad greitu laiku tai virs realybe.

REKLAMA

Šio ženklo atstovai neretai imasi kelių darbų (tiek fizinių, tiek ir intelektualinių) vienu metu. Dėl neatideliotino projekto ar darbo, paskutinę minutę jis gali atšaukti vakarėlį, kuriam ruošėtės visą savaitę. Tačiau jei tikite, kad šis vyras yra jums skirtas, nusileiskite ir įvertinkite jo prioritetus. Galite būti tikra, kad sutvarkęs visus reikalus, visą savo dėmesį skirs tik jums.

Darbštaus ir siekiančio tobulumo žmogaus bruožų kombinacija daro mergelės ženklo atstovus neskubančius priimti sprendimus ir, žinoma, gyvenimo partnerius. Kai jis bus tikrai įsitikinęs, kad esate jam skirta, sulauksite iš jo ryžtingo „taip“.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų