REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Santykiai su vyru pagal zodiako ženklą!

LIŪTAS

Po liūto ženklu gimę atstovai nori ir turi būti dėmesio centre. Dažnai jie tampa įžymūs ir įtakingi visuomenės veikėjai. Nebūkite per daug kritiška jo norui pasipuošti ir išlaidauti, ir jeigu jau esate su juo, pasiruoškite kartu su juo maudytis dėmesio ir šlovės spinduliuose. Vis dėlto, skirtingai nuo dvynių, kurie dažnai būna vakarėlių siela, liūtai save atranda namų ūkyje ar karjeroje.

REKLAMA
REKLAMA

Toks vyras yra nepaprastai dosnus ir dėmesingas, todėl dažnai traukia moteriškosios lyties atstoves. Taigi, jei eisite su juo į pasimatymą, jis stengsis jus nusivesti į pačią prabangiausią ir geriausią vietą. Šio ženklo atstovai būna šilti ir nuoširdūs, jeigu pavergsite jo širdį, jis jums negailės nei meilės, nei pinigų. Liūtai noriai pradeda naujus santykius ir nori, kad kuo greičiau taptumėte jo gyvenimo dalimi. Nepasant to, aplink jį gali suktis daug atkaklių gerbėjų.

REKLAMA

Kadangi po šiuo ženklu gimę vyrai negaili pinigų ir laiko savo išvaizdai, jie linkę būti arogantiški ir nori būti daugelio žmonių sektinu pavyzdžiu. Jis turi griežtą nuomonę apie savo ir kitų išvaizdą ir sunkiai šiuo klausimu leidžiasi į kompromisus. Toks liguistas bruožas ne vienai moteriai gali „ištampyti“ nervus. Elgsitės išmintingai, jei su tokiu vyru nesileisite į ginčus ir išliksite kantri bei taktiška.

Vyras – liūtas yra kūrybingas ir linkęs į saviraišką. Jei įsimylėsite senamadiškų pažiūrų po šiuo ženklų gimusį vyriškį, tikėtina, kad turėsite su juo lankytis dramos ar meno klubuose, susirinkimuose. Padrąsinkite jo saviraišką, užuot niurzgėjusi dėl jo kasdienių repeticijų, perklausų ar pasirodymų. Jeigu šis vyras imsis kokio nors didelio projekto, jis būtinai jį užbaigs iki galo ir tikėsis jūsų palaikymo.

REKLAMA
REKLAMA

Dideli energijos antplūdžiai – dar vienas būdingas bruožas šio ženklo atstovams. Jis mėgsta įsilieti į įvairias veiklas, tapti daugelio projektų (dažniausiai sėkmingų) dalimi, todėl neretai išrenkamas grupės lyderiu ar vadovu. Jis nemėgsta būti raginamas, dirba sau būdingu tempu. Jis nesiima kelių darbų vienu metu, jo darbas būna sistemingas ir nuoseklus. Verčiau jo neblaškykite, nes tai gali išmušti jį iš vėžių.

Po liūto ženklu gimę vyrai be galo didžiuojasi savo namais. Nenustebkite, jei jo buto sienos bus nusėtos įvairiais paveikslais ir kitais menininkų darbais. Jam patinka būti namuose, kai jis yra apsuptas jam artimų ir mylinčių žmonių. Kita vertus, tai nereiškia, kad jis imsis kasdienių darbų ar grįžęs po varginančios darbo dienos skubės jums į pagalbą beruošiant vakarienę. Bet patikėkite, į visas jūsų pastangas bus atsižvelgta, o jūs būsite dosniai apdovanota.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pagrindinis ir svarbiausias dalykas, kurio derėtų vengti santykiuose su liūto ženklo vyrais – neištikimybė. Nukrypimas į šalį gali kaip reikiant įžeisti jo savimeilę ir garbę (nepamirškite, kad jis svarbus visuomenės veikėjas ir daugelio projektų lyderis). Liūtas - džiunglių karalius, todėl prieš pasielgdama neapgalvotai įsivaizduokite šių gyvūnų įniršį, galbūt tai jus sustabdys.

Šis vyras tikisi, kad jo išrinktoji bus elegantiška ir spalvinga. Klystate, jei manote, kad sužavėsite jį tik savo vidiniu grožiu. Šie vyrai mėgsta būti gražių, pasipuošusių moterų apsuptyje.

Laukite tęsinio!

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų