REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip visada, pirmuosius pristatome avinus! Sekite naujienas ir sužinosite apie kitus zodiako ženklų vyrus! 

REKLAMA
REKLAMA

JAUTIS

Jeigu jus užveda gašlumas – po jaučio ženklu gimęs vyras jums tinkamiausia pora. Fizinis intymumas, švelnumas ir lytėjimo malonumai yra tai, ko trokšta šio ženklo atstovai. Bet nepamirškite, kad iniciatyvą pirmoji galite parodyti ir jus, tai jį tik dar labiau uždegs. Parodykite savo meilę dažnais bučiniais, nuoširdžiais apkabinimais ir galėsite būti tikra, kad jis šalia jūsų bus amžinai.

REKLAMA

Jeigu pavergsite po šiuo ženklu gimusį vyrą, jis bus jums ištikimas visą gyvenimą. Meilė jam - didžiausia vertybė, todėl, nenuostabu, kad jam svarbu pasitikėjimas vienas kitu, nuoširdumas bei ištikimybė. Jei kada nors jį apgausite, galite atsisveikinti su jo meile ir šiluma, nes antro šanso nesulauksite.

Jaučiai mėgsta, kad jiems būtų meilikaujama ir pataikaujama. Galvojate kuo jį nustebinti? Užteks romantiškos vakarienės, gero vyno ir puikios muzikos. Bet atminkite, kad tokiems vyrams kartais reikia ir vyriškos kompanijos. Nusiteikite, kad vietoje to, kad eitų su jumis į meno galeriją, jis verčiau pasirinks vakarą su senais bičiuliais, mėgstančiais išgerti ir pasilinksminti. Būdama gera šeimininkė ir supratinga sutuoktinė užsitikrinsite vietą jo širdyje visam gyvenimui.

REKLAMA
REKLAMA

Jaučiai mėgsta moteriškas moteris. Taigi, jei nuo mokyklos laikų buvote laikoma „pašėlusia kojote“ pats laikas pasukti kitu keliu. Jei norite, kad jūsų antroji pusė jums būtų ištikima, pasitikite jį lovoje dėvinti nėriniuotus apatinius ar seksualius naktinius, bet pamirškite įvairiausius botagus ir odinius drabužius. Geriausia, jei jūsų makiažas bus subtilus, o plaukai krentantys natūraliai. Jo geidulingoji pusė reikalauja grakščios ir švelnios moters.

Galvojate, kad jūsų jautis taps romantiku, rašančiu eiles apie jūsų akių spalvą ir jų gilumą, galvokite iš naujo. Po jaučio ženklu gimę vyrai yra praktiški ir ryžtingi, jiems svarbiausia sukurti tvirtus ir saugius santykius. Jis nebus itin iškalbus, jei nuspręsite su juo praleisti naktį po žvaigždėtu dangumi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kurdama santykius su jaučio ženklo atstovu, nežaiskite su jo emocijomis. Iš esmės jis yra švelnaus ir ramaus būdo, bet supykdytas gali lengvai pavirsti tikra baimę keliančia būtybe. Jam nepatinka kai per daug kišamasi į jo gyvenimą, todėl prieš užduodama klausimą apsvarstykite jį dukart. Jei įsimylėjote šio ženklo atstovą, būkite pasiruošusi pastoviam gyvenimo keliui bei šiokiai tokiai rutinai.

Ne veltui šis zodiako ženklas atspindi užsispyrusio gyvūno - jaučio simbolį. Šis vyras bus atkaklus ir iki galo laikysis savo nuomonės. Galbūt toks jo užsispyrimas ir lemia ilgalaikius tvirtus santykius bei pasišventimą šeimai. Būkite atsargi prieštaraudama jo nuomonei ir pasakytiems žodžiams, ypač draugų akivaizdoje. Jeigu tikrai norite pakeisti jo nuomonę, būkite kantri ir pasikalbėkite su juo akis į akį.

REKLAMA

Jaučio ženklo vyriškosios giminės atstovai kai kada gali pasirodyti materialistais. Paprastai jie mėgsta prisirišti prie materialių daiktų, ypač vertina brangius pirkinius.

Jeigu nusprendėte savaitgalį papramogauti, kažin ar jis sutiks su jūsų siūlymu kopti į aukščiausią kalną ir pažiūrėti koks gražus kraštovaizdis iš viršaus; jis veikiau pasirinks šaulio kursus ar šaudymą į skraidančius taikinius.

Jaučio ženklo atstovai – vienas geriausių mylėtojų iš visų zodiako ženklų. Jo ištikimybė, geismo troškimas ir pastovumas yra neįtikėtina savybių kombinacija, ir jeigu jis jus pamils, būkite tikra, kad dėl jūsų paaukos visą savo gyvenimą.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų