REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Daugkartinei Lietuvos ledo ritulio čempionei Elektrėnų „Energijai“ debiutinis sezonas Baltarusijos aukščiausioje lygoje baigtas. Lemiamose atkrintamųjų varžybų ketvirtfinalio serijos penktosiose rungtynėse aikštės šeimininkai Minsko „Junior“ ledo ritulininkai nugalėjo lietuvius 4 - 1 (1:1, 2:0, 1:0).

REKLAMA
REKLAMA

Minskiečiai laimėjo pirmąsias dvi ketvirtfinalio serijos rungtynes Minske, o kituose dvejuose mačuose Elektrėnuose pranašesnė buvo „Energija“.

REKLAMA

Rungtynių pradžia „Energijai“ buvo puiki – vieną iš pirmųjų Lietuvos klubų atakų įvarčiu pavertė Andrius Židkovas (1:42 min.). Tiesa, dar pirmajame kėlinyje pusiausvyrą atstatė Andrejus Timoščenka (12:01).

Antroji rungtynių dalis buvo buvo lemiama, kai „Junior“ susikrovė dviejų įvarčių persvarą - pasižymėjo Ignatas Savenokas (21:57) ir Artiomas Šagovas (28:11). Rungtynėms artėjant prie pabaigos „Energija“ trumpam žaidė penkiese prieš tris, bet įmušti įvarčio nesugebėjo. Galiausiai „Junior“ persvarą dar labiau įtvirtino Dmitrijus Filipovičius (57:32).

REKLAMA
REKLAMA

Elektrėniškių vartus visas rungtynes gynė Nerijus Dauksevičius.

Neguodžia, bet „Energija“ ant nubaustųjų suolo buvo pasiųsta net 12 kartų, kai tuo tarpu aikštės šeimininkai vos 5 kartus.

„Privalau padėkoti vyrams už kovingumą ir atsidavimą. Tai buvo dar vienas puikus mūšis, kurį, deja, šįkart mes pralaimėjome. Lemiamose kovose neturėjome dėl traumų svarbių komandos žaidėjų ir tai žinoma atsiliepė galutiniam rezultatui. Dabar mūsų visų mintys apie pasaulio čempionatą Vilniuje, kuriam pasirengimą pradėsime artimiausiu metu“ – teigė Elektrėnų „Energijos“ ir nacionalinės rinktinės treneris Berndas Haakė.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų