REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ savo keleiviams jau teikia naują paslaugą – galimybę nemokamai nuvykti į Rygos oro uostą ir atgal. „airBaltic“ autobusai kursuoja tarp Rygos oro uosto ir Lietuvos, Latvijos bei Estijos regioninių centrų, tad keliautojai gali lengviau pasiekti Europos, Rusijos, NVS šalių ir Viduriniųjų Rytų miestus, į kuriuos skraidina „airBaltic“.

REKLAMA
REKLAMA

„airBaltic“ autobusas – tai nemokama paslauga, kuria pasinaudoti gali „airBaltic“ keleiviai, vykstantys į ir iš Rygos Tarptautinio oro uosto. Naujoji paslauga sujungė oro uostą su Šiaulių (Lietuvoje), Tartu (Estijoje), Valmieros, Jekabpilio, Jelgavos, Daugpilio (Latvijoje) centrinėmis autobusų stotimis. Autobusų maršrutai suderinti su „airBaltic“ atvykimo ir išvykimo skrydžių tvarkaraščiu, todėl siūlo patogų susisiekimą su Europos, Rusijos, NVS šalių ir Viduriniųjų Rytų miestų oro uostais. Rezervavus skrydį „airBaltic“ oro linijomis, „airBaltic“ interneto svetainėje siūloma pasinaudoti nemokama „airBaltic“ autobuso paslauga.

Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ skraidina į daugiau kaip 60 Europos, Skandinavijos, Rusijos, NVS šalių ir Viduriniųjų Rytų miestų. Lietuvoje oro bendrovė skrydžius vykdo iš Vilniaus, Kauno ir Palangos oro uostų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų