REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rusijos mieste Sočyje, kuriame prieš kelias dienas baigėsi žiemos olimpinės žaidynės, netrukus bus galima išbandyti ekstremalų atrakcioną – šuolį su guma į nežinomybę. Į Rusiją atkeliauja garsaus ekstremalo AJ Hackett kompanija, organizuojanti ne tik šuolius su guma, bet ir kitas ekstremalias pramogas.

REKLAMA
REKLAMA

Ši kompanija surengė jau pustrečio milijono šuolių su guma.

AJ Hackett kompanija gali pasigirti ir ilgiausiu pasaulyje pakabinamu pėsčiųjų tiltu bei aukščiausia supimosi amplitude.

REKLAMA

Kaip teigia RT žurnalistas Martyn Andrews, AJ Hackett prieš kelis dešimtmečius garsėjo ekstremaliais šuoliais: 1986 metais būtent jis su draugu N.Zelandijoje pirmieji sugalvojo šuolius su guma į bedugnę.

Ir štai po 28 metų jo kompanija, išgarsėjusi visame pasaulyje, atkeliauja į Rusiją.

„Tai bus grandiozinis ir vienas įspūdingiausių mūsų projektų, – apie Sočį kalba

AJ Hackett. – Jau atlikome bandymus nuo 60 metrų aukščio. Neįmanoma papasakoti tų pojūčių. Plačiajai visuomenei šuolius su guma bus galima išbandyti nuo birželio mėnesio. Be to, jei galės išbandyti ekstremalų parką medžiuose, kur bus didžiausia pasaulyje žaidimų aikštelė.“

Rusijoje AJ Hackett kompanija įrengs didžiausią šuolių su guma atrakcioną – 200 metrų aukščio! Taip pat du įspūdingus atrakcionus – dvi gigantiškas „lapes“, kai pabalę iš baimės turistai galės praskrieti 160 km/val greičiu gigantišku kanjonu.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų