REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tinkami įrankiai visada palengvina darbą ir leidžia jį atlikti geriau. Tavo partnerė visada bus dėkinga už papildomas priemones. Ypač tuomet, kai mažiausiai to tikisi. Pamiršk vergavimą ir porno. Kalbame apie paprastus dalykus, kurie padės pratęsti ir padidinti malonumą bei pavers seksą malonesniu.

REKLAMA
REKLAMA

 

Šiuos daiktus laikyk netoli veiksmo vietos. Naktinio stalelio stalčiuje, vonioje ar dėžutėje po lova, kur pašaliniai asmenys to nerastų. Smalsu sužinoti, kokios tai papildomos priemonės? Pateikiame kelis papildomus miegamojo reikmenis didesniems įspūdžiams. Galbūt sugalvosi ir daugiau variantų, kurie džiugintų jus abu.

REKLAMA

Masažo aliejus

Tai puiki priemonė įžangai. Tai atpalaiduoja raumenis, kūna bei mintis ir (priklausomai nuo tavo įgūdžių) gali ją panardinti į jausmų miglą. Tai taip pat suteikia galimybę vienam kitą nurengti dėl „visai nekaltų“ priežasčių. Geri masažo aliejai yra gaivaus, lengvo kvapo. Jei esi stipresnių eterinių kvapų mėgėjas, būk tikras, kad tai patiks ir tavo draugei bei nesukels alergijos.

 

Naudojimo dažnumas: Masažo aliejai gali būti naudojami kasdien. Kita vertus dažniau naudojant tai nebesukels tokių ypatingų pojūčių. Bet kokiu atveju, kai ji nori atsikratyti streso, įtampos ar tiesiog nori pėdų masažo, tai gali būti puiki ir „nekalta“ įžanga. Ar galų gale tiesiog jos pamaloninimas masažu, dėmesio parodymas. O pajutus tavo lėtus ir atpalaiduojančius judesius, ji gali norėti „pratęsimo“. Tik įvertink situaciją ir nedaryk spaudimo.

REKLAMA
REKLAMA

 

Kaklaraištis

Šaliai, skaros, kaklaraiščiai gali būti panaudoti surišimui, akių uždengimui ar tiesiog žaidimui vienam su kitu. Šis kasdienis daiktas gali išdykėliškai įjaudrinti fantaziją ir gal net leisti vienas kitam šiek tiek pavergauti. Tik būtinai įsitikink, kad medžiaga maloni kūnui.

 

Naudojimo dažnumas: Tamsoje kaklaraiščio geriau nenaudoti, nes nebus efekto. Pirmą kartą pasitelktas raištis jaudins labiau. Tačiau dažnai naudojant įspūdžiai blanks. Pasirink tinkamą akimirką, išlaikyk žaismingumą reikiamai progai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

 

Rankšluosčiai

Skamba gal ir ne itin seksualiai, bet tai labai praktiškas papildomas miegamojo reikmuo. Kažkas minkto ir puraus pravers bet kokioje „susitvarkymo po...“ situacijoje. Nesvarbu, kapi viskas atrodo Holivudo sekso scenose. Esant karštam ir prakaituotam seksui, mažas rankšluostukas gali būti labai tinkamas prakaito lašams nubraukti ar nuvalyti bet kokiems kitiems skysčiams, likusiems po laukinio karšto sekso. Ir labai verta kelis rankšluostėlius laikyti patogioje vietoje, o ne kaip įprasta vonioje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų