REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Kovo 4-ą dieną Ženevoje debiutuos naujoji „Audi TT“. Nors vokiečiai visos informacijos apie šį automobilį dar neatskleidžia, šį tą apie trečios kartos „TT“ jau galime pasakyti. Juo labiau kad vokiečiai jau išplatino nuotraukas-užuominas ir pirmą vaizdo klipą.

REKLAMA
REKLAMA

„Audi TT“ stilistikoje jokių revoliucijų nebus – automobilio išorės pokyčiai bus daugiau evoliuciniai nei revoliuciniai. Tiesa, naujų potėpių turėtų būti užtektinai – tai „dvigubi“ priekiniai žibintai, firminė emblema ant variklio dangčio, šešiakampės radiatoriaus grotelės.

REKLAMA

Apie techninę automobilio dalį papasakoti galime šiek tiek daugiau. Automobilio pagrindu taps „MQB“ platforma. Galingiausiu varikliu turėtų tapti turbininis penkių cilindrų agregatas, kurio galia sieks apie 380 AG. Kukliausios versijos bus su priekinių ratų pavarą, o visos kitos – su visų ratų pavara. Beje, visai tikėtina, kad vokiečiai pasiūlys ir kupė, pritaikytą blogesnių kelių šturmui – tai būtų kažkas panašaus į koncepcinio „Allroad Shooting Brake“ koncepto evoliuciją.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų