REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kas privertė kompaniją HTC savo išmaniuosiuose telefonuose „Desire 816“ ir „Desire 610“ įdiegti suderinamumą su „nano-SIM“ kortelėmis, leidžia suprasti „CNet“ žurnalistų interviu su taivaniečių gamintojo atstovu Pietų Azijos regionui Jacku Yangu.

REKLAMA
REKLAMA

Kadangi Jackas Yangas perėjo dirbti į HTC iš vietinio „Apple“ padalinio, jam iš karto kilo problemų bandant perkelti savo asmeninius duomenis iš „iPhone“ į naujojo darbdavio gamybos išmanųjį telefoną.

REKLAMA

Jis kreipėsi į inžinierius, kurie pasiūlė į būsimus HTC telefonus diegti ne tik „nano-SIM“ korteles, o taip pat sukūrė aplikaciją „HTC Sync Manager“, palengvinančią migraciją iš „Apple“ produktų. Taip vieno iš HTC vadovų sunkumai padėjo išspręsti klientų problemas.

Beje, būsimi HTC flagmanai turėtų privalomai gauti „microSD“ atminties kortelių lizdą. Tai irgi palengvins duomenų perkėlimą iš kitų gamintojų įrenginių.

REKLAMA
REKLAMA

Naujai pristatyti prieinamesni savo kaina HTC išmanieji telefonai visiškai nereiškia, kad jie bus platinami visuose pasaulio regionuose. Išsivysčiusiose šalyse (pavyzdžiui, Š. Amerikoje ir Vakarų Europoje) ir toliau bus stengiamasi pardavinėti brangesnius modelius, tuo tarpu Azijai bus siūlomi pigesni variantai.

HTC ketina glaudžiau bendradarbiauti su regioniniais mobiliojo ryšio operatoriais. Keistos reklaminės kampanijos, kai naudojamasi „Geležinio žmogaus“ vaidmenį atlikusios Holivudo žvaigždės paslaugomis, liks praeityje. Visa tai nepasiteisino, nors ir padidino HTC prekinio ženklo žinomumą.

Nors kompanija HTC ir išlieka „Microsoft“ partnere, taivaniečių gamintojo atstovai tik pažadėjo pasižvalgyti į „Windows Phone“ pusę, tačiau konkrečių produktų su šia operacine sistema nežada (bent jau artimiausioje ateityje).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų