REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ženevos automobilių parodoje ateities technologijas demonstruos ir padangų gamintojai. Pasak „Bridgestone“ atstovų, visi, apsilankę kompanijos stende 6-oje salėje galės susipažinti su automobilizmo ateitimi. Lankytojų lauks naujausios technologijos, sukurtos išlaikyti darnesnę šiandieną ir rytojų. Vienas iš šį tikslą atspindinčių pavyzdžių – antros kartos „Bridgestone“ 100 proc. perdirbamos „AirFree“ koncepcinės padangos, kurioms nereikia pripūsti oro.

REKLAMA
REKLAMA

Parodos svečiai taip pat susipažins su „0logic“ technologija ir naujausiais aerodinamikos ir energijos efektyvumo standartais. Šia technologija pasižyminčias unikalias padangas „Bridgestone“ pirmą kartą specialiai sukūrė elektra varomam BMW i3 modeliui. Akį džiugins ir pavyzdinės, A/A įvertintos „Ecopia EP001S“ padangos, kurios nubrėžia naujus saugumo ir ekonomiškumo standartus. Stende taip pat bus galima išvysti ir „Blizzak LM001“ bei naujausios kartos žiemines padangas.

REKLAMA

Vis dėlto, kertiniai „Bridgestone“ siunčiamos žinutės akmenys 84-ojoje Ženevos automobilių parodoje bus saugumas ir patvarumas. Ateikite ir tapkite ateities liudininkais. Pamatykite, kaip „Bridgestone“ dirba tam, kad suktųsi ir ratai, ir planeta.

Prisijunkite!

Neturite bilietų į Ženevos automobilių parodą? Ne bėda! „Bridgestone“ pasamdė lenktyninio automobilio pilotę, rašytoją ir laidų vedėją Rebecca Jackson. Kovo 4 dieną Ženevoje ji bus jūsų nuotoliniu būdu „valdoma“ žurnalistė. Nusiųskite žinutę į @BridgestoneTyre ir balsuokite už savo mėgstamiausius stendus ((#audi, #bridgestone ir t.t). Rebecca transliuos naujienas iš populiariausių ir daugiausiai jūsų balsų surinkusių parodos stendų visą dieną. Tiesiog praneškite jai, ką norite pamatyti. Mes transliuosime visą renginį puslapyje www.beeneverywhere.eu. Taigi, galėsite jaustis tarsi viešėdami parodoje.

REKLAMA
REKLAMA

Apie Rebecca Jackson.

Sėdėdama už automobilio vairo ar stovėdama prieš televizijos kameras Rebecca Jackson visada yra dėmesio centre. Talentinga lenktynininkė trejus metus praleido prie „Porsche“ automobilio vairo ir pasiekė įspūdingų rezultatų... Jos pagrindinis tikslas yra sudalyvauti Le Mano 24 val. lenktynėse. Kaip rašytoja ir kaip laidos vedėja populiarioje iTV4 TV aidoje „I want that car“, ji dalijasi savo aistra automobiliams ir savo žiniomis su visu pasauliu. Dabar jis tapo ir „Bridgestone“ valdoma per atstumą žurnaliste, kuri Ženevos automobilių parodoje bus visiškai jūsų žinioje.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų