REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienį vasario 28 d. ir šeštadienį kovo 1 d. Elektrėnų ledo rūmuose įvyks Baltarusijos aukščiausios lygos ketvirtfinalio rungtynės tarp vietos „Energijos“ ir Minsko „Junior“ ledo ritulio klubų.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, šeštadienio rungtynės bus aktualios tik jeigu aikštės šeimininkams pavyks pasiekti pergalę penktadienį, nes serijoje iki trijų pergalių priekyje yra minskiečiai.

REKLAMA

Primename, kad pirmus du susitikimus Minske „Junior“ ledo ritulininkai prieš elektrėniškius laimėjo rezultatu 1:2 (1:0, 0:1, 0:1) ir 2:6 (1:1, 1:2, 0:3). Rezultatyviai žaidė vienintelis lietuvių puolimo trejetas: Paulius Gintautas – Aivaras Bendžius – Martynas Šlikas. A. Bendžius pelnė du įvarčius, P.Gintautas pridėjo vieną.

„Sezonas buvo sunkus ir įtemptas kaip niekada, bet tai jau praėjo – jei norime pasiekti išsikeltų tikslų, privalome patekti į kitą etapą.

REKLAMA
REKLAMA

Nesame prastesni, tiesiog reikia daugiau sėkmės nei varžovams, o prie to prisidėti gali ir mus atėję palaikyti sirgaliai į ledo rūmus. Žaidėjų prašymu ir sutarus su mūsų rėmėjais, įėjimas į šio etapo atkrintamąsias rungtynes bus nemokamas“ – teigia komandos vadovas Rolandas Aliukonis.

Antrose rungtynėse Minske traumą po susidūrimo su varžovu patyrė gynėjas Artūras Katulis ir buvo priverstas palikti aikštelę. Ar sportininkas rungtyniaus artimiausiose rungtynėse vis dar neaišku.

Kitos ketvirtfinalio serijos susitikimuose į prieky atitrūkę favoritai: Soligorsko „Šakhtior2” – Soligorsko „Chimik-Ska2” 2:0, Žlobino „Metallurg2” – Gardino „Neman2” 2:0. Kadangi iš kovos dėl medalių pasitraukė Ukrainos „Kremenčiug“ klubas (dėl neramumų šalyje), Gomelio ledo ritulininkams įskaitytas patekimas į pusfinalį.

Elektrėnų „Energija“ – Minsko „Junior“ ketvirtfinalio rungtynės:

Penktadienis vasario 28 d. Elektrėnų ledo rūmai 19.00 val.

Šeštadienis kovo 01 d. Elektrėnų ledo rūmai 15.00 val. (jei prireiks).

Įėjimas nemokamas!

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų