REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

V. Janukovyčius – jau Pamaskvyje?

Oficialūs asmenys tai neigia

Viktoras Janukovyčius yra Pamaskvyje, pranešė naujienų agentūra RBK, kuri remiasi savo šaltiniais.

„Nuverstasis Ukrainos prezidentas Viktoras Janukovyčius, kurio buvimo vieta pastarosiomis dienomis buvo nežinoma, yra Rusijoje. Tai agentūrai RBK sakė vienas stambiųjų Rusijos verslininkų; šią informaciją patvirtino ir aukšto rango Rusijos pareigūnas“, – sakoma trečiadienį vakare paskelbtame RBK pranešime.

Anot vieno RBK pašnekovo, V.Janukovyčius į Maskvą atvyko naktį iš pirmadienio į antradienį. Pasak jo, V.Janukovyčių matė viešbutyje „Radisson Royal“ (buvęs viešbutis „Ukraina“). Tai patvirtino ir šaltinis, artimas šio viešbučio administracijai.

„Grupė žmonių klubo restorane 11-ajame aukšte praleido visą naktį iš antradienio į trečiadienį, sakė vienas šaltinių. Pasak jo, šį renginį saugojo specialiosios tarnybos, imtasi sustiprintų saugumo priemonių, aptarnaujančio personalo neįsileista“, pažymima pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat minėta, kad V.Janukovyčius tame viešbutyje neapsigyveno, dabar jis esąs Barvichoje, kur yra sanatorija „Barvicha“, priklausanti Rusijos prezidento reikalų valdybai.

REKLAMA

Agentūros RBK duomenimis Maskvoje gali būti ir buvęs generalinis prokuroras Viktoras Pšonka, nes panašų asmenį matė viešbučio „Ukraina“ vestibiulyje.

Ir viešbučio „Radisson Royal“ direktorius, ir Rusijos prezidento reikalų valdyba neigia, kad V.Janukovyčius yra vienoje Pamaskvio sanatorijų.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų