REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tarptautinėje automobilių parodoje Ženevoje kovo pradžioje „Fiat“ visureigių gerbėjams pristatys naują „Fiat Freemont” versiją "Cross". Patobulintas populiariausias itališkas visureigis vairuotojus nustebins tvirta išvaizda, išskirtine automobilio saugos sistema bei ypatingu dėmesiu keleivio patogumui.

REKLAMA
REKLAMA

„Cross“ modelis sukurtas atitikti šiuolaikinės šeimos poreikius, ir tai ypač atsispindi automobilio talpume bei praktiškume. Tačiau automobilis taip pat nesunkiai sužavės tą auditorijos dalį, kuriai svarbu ne tik šiuolaikinės technologijos, bet ir automobilio dizainas. „Fiat“ meistrai suderino funkcionalumą, patogumą ir originalų bei modernų stilių, sukurdami automobilį, kurį, pasak gamintojų, galima drąsiai pristatyti kaip „vienintelį, kurio jūs kada nors norėsite“.

REKLAMA

„Freemont Cross“ išsiskiria savo tvirta išvaizda, kurią pabrėžia „Platinum Chrome“ spalvos apdailos slenksčiai ir intarpai priekiniame bei galiniame bamperiuose, blizgios juodos grotelės, 19 colių „Hyper Black“ ratlankiai. Juodi žibintų rėmai dar labiau išryškina ryžtingą automobilio išvaizdą ir įrodo, kad „Freemont Cross“ gali pravažiuoti bet kokiu keliu.

Išskirtinis automobilio interjeras atitinka aukščiausius šiuolaikinio dizaino standartus. Atnaujinto dizaino odinės sėdynės su tekstilės intarpais bei šviesiomis siūlėmis puikiai dera su grafito spalva, vyraujančia automobilio salone. Vairuotojo patogumui įrengtas 8,4 colių lietimui jautrus „Uconnect“ ekranas ir navigacijos sistema, parkavimo sistema su galinio vaizdo kamera bei „Premium Alpine“ garso sistema su šešiais garsiakalbiais, 368 W galios stiprintuvu ir žemų dažnių garsiakalbiu. „Freemont Cross“ vairuotojai taip pat galės naudotis „Keyless Entry“ ir „Keyless Go“ berakte automobilio valdymo sistema.

REKLAMA
REKLAMA

Naujojo „Freemont Cross“ interjerą kiekvienas vairuotojas galės pritaikyti savo poreikiams, nes sėdynes galima reguliuoti pagal 32 skirtingas padėtis. Automobilio salone sukomplektuota daugiau nei 20 daiktadėžių, skirtų keleivių patogumui, kurių bendras tūris siekia 140 litrų. Į automobilį kraunamo krovinio tūris, sulanksčius antrą ir trečią sėdynių eilę, gali pasiekti 1,5 kubinių metrų.

Šiame visureigyje bus montuojamas 170 AG 2.0 MultiJet II variklis, visų varančiųjų ratų sistema ir automatinė 6 pavarų greičių dėžė.

Lietuvoje „Fiat Freemont Cross“ pasirodys šių metų rudenį, o jo kaina prasidės nuo 109 983 litų.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų