REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Barselonoje vykstančioje parodoje „MWC 2014“ bendrovė ZTE pristatė prie 4G (LTE) ryšio tinklo jungiamą „Wi-Fi“ ryšio skirstymo stotelę „ZTE Flare“. Pasak gamintojų, tai pirmasis rinkoje tokio tipo įrenginys, siūlantis iki 300 Mb/s duomenų siuntimosi spartą.

REKLAMA
REKLAMA

Skelbiama, kad „ZTE Flare“ naudojamas pirmasis komerciškai prieinamas 4 kartos „Qualcomm Gobi 4G LTE Advanced“ modemas. Lyginant su ankstesnės kartos „Wi-Fi“ ryšio skirstytuvais, „ZTE Flare“ gali pasigirti ne tik rekordine sparta, bet ir dar mažesniu energijos vartojimu ir mažesniu išskiriamos šilumos kiekiu.

REKLAMA

Įrenginyje naudojamas „Qualcomm“ „Gobi 9x30“ lustas yra pagamintas pagal 20 nm technologinį procesą. „Qualcomm VIVE“ 802.11ac „Wi-Fi“ ryšio mikroschema suteikia galimybę vienu metu prie „ZTE Flare“ prisijungti 32 vartotojams. Taigi, prie LTE mobiliojo ryšio tinklo per „ZTE Flare“ prisijungus mokinių klasei teoriškai kiekvienas galėtų į savo planšetę ar nešiojamąjį kompiuterį duomenis siųstis apie 9,4 Mb/s sparta.

Pasak gamintojų, „ZTE Flare“ bus pateiktas rinkai antrąjį šių metų pusmetį.

Bendrovė ZTE šiuo metu yra tarp penkių didžiausių mobiliųjų telefonų gamintojų. Ji taip pat gamina planšetes, mobiliuosius didelės spartos modemus, įvairią tinklo įrangą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų