REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius, susitikęs su naujuoju Baltarusijos ambasadoriumi Aleksandru Koroliu, pasveikino jį su paskyrimu vadovauti diplomatinei atstovybei Lietuvoje. Susitikime aptarti dvišaliai santykiai, ekonominis šalių bendradarbiavimas.

REKLAMA
REKLAMA

„Džiaugiuosi dėl jūsų paskyrimo į šį postą, kuris suteiks puikią galimybę pasinaudoti jūsų ankstesne diplomatine patirtimi Vilniuje. Taip pat noriu pasveikinti Baltarusijos sportininkus, sėkmingai dalyvavusius Sočio olimpiadoje“, – sakė premjeras.

REKLAMA

Susitikimo dalyviai kalbėjosi ir apie šių metų rudenį Mogiliove planuojamą surengti Lietuvos ir Baltarusijos verslo forumą.

„Tai bus svarbus renginys Lietuvos ir Baltarusijos verslininkams, proga aptarti investicijų klausimus. Tikimės sklandaus ir konstruktyvaus bendradarbiavimo investicinių projektų srityje“, – sakė premjeras.

Ministras Pirmininkas taip pat atkreipė dėmesį į Baltarusijos taikomus pernelyg griežtus apribojimus pervežant visų tipų pašarus. Premjeras viliasi, kad su afrikiniu kiaulių maru susiję apribojimai galėtų būti sušvelninti, nes Lietuva šioje srityje ėmėsi visų būtinų priemonių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų