REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Canon“ papildė profesionalams skirtų gaminių liniją nauju laidiniu nuotolinio valdymo prietaisu – „Canon“ nuotolinio valdymo pultu RC-V100, pritaikytu profesionalams skirtoms vaizdo kameroms.

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat pristatyti programinės aparatinės įrangos atnaujinimai, kurie naujomis funkcijomis papildys „Canon“ EF ir „Cinema“ objektyvus bei „Cinema EOS“ kameras, sakoma bendrovės pranešime.

REKLAMA

Pasak „Canon“ atstovų, RC-V100 pultas vidines kameros funkcijas leidžia pasiekti naudojantis įprastu valdymo meniu ir turi vartotojo sąsają, teikiančią galimybę reguliuoti tokius bendruosius nustatymus kaip vyzdinė diafragma, mastelio keitimas ir baltos spalvos balansas; reguliuoti galima ir kitus nustatymus, tokius kaip gama kreivės viršutinė dalis ir gama kreivės pradžios taškas. Pagrindiniai nustatymai valdomi keturiais mygtukais, kurie atliekas tas pačias operacijas kaip ir ant kamerų korpuso esantys 1–4 mygtukai.

REKLAMA
REKLAMA

Pranešama, kad „Canon“ laidinis nuotolinio valdymo pultas RC-V100 tinkamas naudoti su „Canon“ profesionalams skirtomis vaizdo kameromis ir „Cinema EOS“ kameromis, įskaitant XF300 seriją, EOS C100, EOS C300 ir EOS C500. Kad naująjį nuotolinio valdymo pultą būtų galima naudoti su ankstesniais modeliais, reikia įdiegti nemokamą programinės aparatinės įrangos atnaujinimą.

Nemokamas programinės aparatinės įrangos atnaujinimas netrukus leis į EOS C100 įdiegti nepertraukiamo įrašymo funkciją: vartotojai galės filmuoti be pertraukosi ir pradžios bei pabaigos žymes galės nustatyti pačioje kameroje. Tokiu būdu montuojant vaizdo medžiagą, pasirinktus momentus bus galima pasirinkti iš karto, sakoma bendrovės pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Be to, pasak gamintojų, galimybė filmuoti be pertraukos, ypač įamžinant tokius reikšmingus įvykius kaip vestuvės, leis vartotojams išsaugoti tas akimirkas, kurios galbūt nebūtų buvusios užfiksuotos, arba, pakoregavus pažymėtus kadrus, užtikrins geriausią galutinį rezultatą. Norint iki galo išnaudoti nepertraukiamo įrašymo galimybes reikalinga NLE programinė įranga; pasirodymo rinkoje metu šia funkcija leis naudotis „Grass Valley“ programine įranga „EDIUS Pro 7“.

„Canon“ pranešė, kad bus pristatytas ir mokamas atnaujinimas, kuris leis profesionalams skirtoje EOS C300 filmavimo kameroje įdiegti dvigubo pikselio CMOS AF funkciją. Dvigubo pikselio CMOS AF funkcija – tai „Canon“ sukurta novatoriška technologija, kuri, užtikrina sklandų, spartų bei efektyvų nepertraukiamą fokusavimą vaizdo kamerose su dideliu jutikliu.

REKLAMA

„Canon“ taip pat pristatė periferinio apšvietimo koregavimo funkciją, kurią įdiegė į objektyvus CN-E35mm T1.5 L F ir EF-S55-250mm F4-5.6 IS STM. Objektyvai yra pritaikomi EOS C100, EOS C300 ir EOS C500 kameroms. Periferinio apšvietimo koregavimo funkcija subalansuoja apšvietimą, dėl objektyvo savybių ar fotografavimo sąlygų suprastėjantį vaizdo kampuose.

Pranešama, kad „Canon“ nuotolinio valdymo pultą RC-V100 ir atitinkamus programinės aparatinės įrangos atnaujinimus bus galima įsigyti nuo 2014 m. birželio.

EOS C100 nepertraukiamo įrašymo funkcija turėtų būti prieinama iš programinės aparatinės įrangos atnaujinimo 2014 m. vasario pabaigoje. EOS C300 dvigubo pikselio AF funkcija turėtų būti prieinama iš programinės aparatinės įrangos atnaujinimo nuo 2014 m. gegužės.

Programinės aparatinės įrangos atnaujinimas, leidžiantis su CN-E35mm T1.5 L F ir EF-S55-250mm F4-5.6 IS STM objektyvais naudoti periferinio apšvietimo koregavimo funkciją, turėtų būti prieinamas nuo 2014 m. birželio, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų