REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mobiliųjų technologijų kongrese „Mobile World Congress“ (MWC) bendrovė „LG Electronics“ (LG) pristatė šiems metams skirtus naujausius išmaniuosius telefonus.

REKLAMA
REKLAMA

LG pranešė papildysianti „G“ išmaniųjų seriją dviem naujais modeliais – „G Pro 2“ ir „G2 mini“, o taip pat pristatys trečios kartos „L-Series III“ telefonų kolekciją.

REKLAMA

„Pernai metais pristatėme pasaulinės sėkmės sulaukusius „G2“, „Nexus 5“ ir „G Flex“ modelius. Šiemet ir toliau koncentruosimės į aukštos klasės telefonus, taip pat plėsime vidutinės klasės ir kainos kategorijos modelius. Taip sieksime, kad išmanieji telefonai būtų prieinami kuo didesniam kiekiui vartotojų – dabar išmaniaisiais naudojasi mažiau nei ketvirtadalis vartotojų visame pasaulyje“, – sakė Jong-seok Park, „LG Electronics Mobile Communications Company“ prezidentu ir vykdomuoju direktorius.

REKLAMA
REKLAMA

Pranešama, kad MWC pristatomas „G Pro 2“ savybėmis primins pirmtaką „G Pro“, kuris pernai šioje parodoje laimėjo „Best Smartphone“ nominacijoje. Naujasis „G Pro 2“ išsiskirs 5,9 colių „Full HD“ IPS ekranu, naujausia „Android 4.4 KitKat“ operacine sistema, 13 MP fotokamera su optiniu vaizdo stabilizatoriumi (OIS+).

Pasak LG atstovų, pernai pristatytas flagmanas „G2“ taip pat turi savo sekėją – mažesnįjį modelį „G2 mini“. Jis yra pirmasis LG „kompaktiškų“ telefonų kategorijos atstovas. „G2 mini“ turi 4,7 colių IPS ekraną, keturių branduolių procesorių, 2440 mAh bateriją, pasižymi daugeliu aukštos klasės pirmtako „G2“ savybėmis, pvz., „Knock Code“ ar „Guest Mode“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skelbiama, kad „LG L-Series III“ serija buvo sukurta remiantis ankstesnėmis didelio pasisekimo sulaukusiomis „L-Series“ ir „L-Series II“. Trečios kartos seriją sudaro trys modeliai – „L40“, „L70“ ir „L90“, kurie turi „L-Series“ būdingą dizaino koncepciją, o išsiskiria naujausiomis techninėmis savybėmis, tarp jų ir operacine sistema „Android KitKat“, sakoma pranešime. Kartu su naujausiais įrenginiais LG pranešė pristačiusi aukštos klasės vartotojo sąsajos savybes. Pasak gamintojų, viena iš unikaliausių yra „Knock Code“. Ji buvo išplėtota pagal funkciją „KnockOn“, kuri pirmą kartą pristatyta pernai metais telefone „G2“. „Knock Code“ leidžia įjungti ar užrakinti telefono pabeldus į ekraną pirštu.

Tyrimų duomenimis, vartotojai užrakina telefoną daugiau nei 100 kartų per dieną – „Knock Code“ leidžia šį procesą atlikti greitai ir patogiai. Be to, funkcija suteikia papildomo saugumo, nes leidžia pasirinkti vieną iš 80 tūkst. užsklandos užrakto kombinacijų. LG teigimu, „Knock Code“ savybė bus taikoma daugelyje 2014 m. skirtų telefonų modelių, sakoma pranešime.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų