REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau visai nedaug dienų liko iki naujojo „Samsung“ išmaniojo telefono – flagmano „Galaxy S5“ formalaus debiuto. Formalaus todėl, kad į prekybą iš karto po pristatymo jis nepateks – visi regionai išmanųjį telefoną gaus skirtingais laikotarpiais.

REKLAMA
REKLAMA

„GSMArena per savo anoniminius šaltinius, bendraujančiais su „Samsung“ atstovais, išsiaiškino, kad „Galaxy S5“ prekyboje pasirodys po 3-4 savaičių, t.y. maždaug kovo mėnesio viduryje. Reikia sutikti – kelios savaitės – ne toks jau ilgas laukimo metas, kad gamintoją būtų galima kaltinti vien tik „popieriniu anonsu“. Juo labiau, kad flagmano pristatymas susijęs su didelio renginio – MWC 2014, vyksiančio Barselonoje (Ispanija), atidarymu.

REKLAMA

Kai kurie šaltiniai tvirtina, kad „Galaxy S5“ anksčiau ar vėliau gaus modifikaciją su aukso spalvos korpusu. Bent jau vieno iš mobiliojo ryšio operatorių duomenų bazėje toks mobilusis įrenginys jau yra.

Tęsiant naujienų apie artimiausius „Samsung“ planus temą, reikėtų paminėti kompanijos ketinimus uždaroje prezentacijoje, vyksiančioje MWC 2014, išskirtiniams asmenims pademonstruoti planšetinio kompiuterio prototipą, kuris turi lankstų ekraną ir lankstų korpusą, rašo „ETNews“.

REKLAMA
REKLAMA

Sulenkti planšetinį kompiuterį bus galima iki 90 laipsnių kampu – tokioje būsenoje jis galėtų pakeisti nešiojamąjį kompiuterį. Ar šis prototipas taps serijiniu gaminiu, sunku pasakyti. Patirtis su išlenktą korpusą turinčiu telefonu „Galaxy Round“ rodo, kad „Samsung“ panašius sprendimus laiko eksperimentiniais, o masiniais jie galėtų tapti tik tolimoje ateityje.  

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų