REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasario 26 dieną 19 val., jaukioje PIANO.LT (Trakų g. 9/1) salėje išauš pavasaris.

Vasario 26 dieną 19 val., jaukioje PIANO.LT (Trakų g. 9/1) salėje išauš pavasaris.

REKLAMA

NINA KARLSSON ir jos grupė padarys viską, kad Jūsų širdyse pradėtų giedoti paukščiai, sielose pražystų snieguolės, o pilnas vilčių apie šiltą, švelnią ir begalinę pavasario meilę vėjelis įpūstų gyvenimo bures.

REKLAMA
REKLAMA

NINA KARLSSON (muzikos ir tekstų autorė, vokalas, klavišiniai) ir jos žymieji muzikantai (Arman Sidorkin – klavišiniai, specefektai; Pavel Vovk – bosinė gitara; Anton Novikov – mušamieji) – aukščiausios klasės atlikėjai, nauja energija, įvairių stilių paletė, savitumas, atviri ir nuoširdūs dainų tekstai! Aistrų sūkurys, švelniausių prancūžiškų kvepalų aromatas, pirmosios meilės dvelksmas, subtilus prisilietimas prie Sade, Françoise Sagan, Nina Simone, glamūrinio Coco Chanel žurnalo viršelio, prie narsiosios Sinéad O'Connor jaunystėje... Viskas labai taktiškai telpa NINOS KARLSSON fenomene - nuostabioje Artistėje, Kompozitorėje, savos kūrybos dainų Atlikėjoje!

REKLAMA

NINA KARLSSON - ypatingas reiškinys. Lyg atkeliavusi iš geriausių laikų, kai muzika nebuvo tapusi šou bizniu, o buvo teikiančiu pakylėjimą nuostabiu menu. Dainininkės koncertuose jaučiama seniai pamiršta estetika, aukštis, prabanga. Ji galėtų dainuoti sidabrinio amžiaus poetams, tikriems muzikos gurmanams. Ninos dainos trykšta jausmingumu. Jose puikiai dera džiazo, bliuzo, miuziklo, fank elementai. Atlikėja grodama scenoje fortepijonu įsikūnija į galybę vaidmenų: liūdnos kabarė šokėjos, nebylaus kino artistės, nelaimingai įsimylėjusios merginos ar kažko, kas labai jai artima. Lengvos, šviesios dainos apie meilę, savasties ir pasaulio harmoniją.

REKLAMA
REKLAMA

Nina – nuostabi moteris. Koketuoja, šypsosi, visad scenoje laiminga, patenkinta gyvenimu, siekianti savo džiaugsmais pasidalinti su visais.

Vilniui Nina pasirodys naujame artistiniame ir nuostabiai moteriškame amplua. Naujos dainos, nauja grupės sudėtis, nauji videoefektai – visa tai įeina į programą „Chameleonas“, su dideliu pasisekimu parodytą daugelyje šalių.

Pavasariška nuotaika, įkvėpimas, nuostabus balsas ir ypatinga muzika padarys Ninos Karlsson koncertą neužmirštamu.

Primename, kad bilietai į vienintelį Ninos Karlsson ir jos grupės koncertą, vasario 26 dieną, 19 val., „Piano.LT“ (Trakų g. 9/1) klube, parduodami visose bilietai.lt kasose. Informacija bendradarbiavimui teikiama telefonu: 8 671 76502 Informacija išankstiniam bilietų užsakymui teikiama telefonu: 8 618 01331 Informacija VIP akcijoms – vakarienė , pažintis ir fotografija su žvaigžde – teikiama telefonu: 8 645 36403  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų