REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Trečiadienį tęsėsi UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio kovos. Anglijoje ir Italijoje įvyko po vienerias rungtynes.

Trečiadienį tęsėsi UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio kovos. Anglijoje ir Italijoje įvyko po vienerias rungtynes.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Daugiausiai dėmesio sulaukė dvikova Londone, kurie vietos "Arsenal" bandė atsirevanšuoti Miuncheno "Bayern" klubui, tačiau Josepo Guardiolos auklėtiniai minimaliu skirtumu palaužė "kanonierius".

REKLAMA

Dar pirmajame kėlinyje abi ekipos turėjo ypač puikias progas pelnyti po įvartį, tačiau to padaryti nepavyko. Pirmiausiai 9-ąją minutę Mesutas Ozilas nerealizavo savo paties uždirbto 11 metrų baudinio, kuris buvo visiškai pelnytas.

Kėlinio pabaigoje 11 metrų baudinys buvo paskirtas ir prie "Arsenal" vartų, tačiau šį kartą dar griečiau - vartininkas Wojciechas Szczesny prieš save išvydo abejotiną raudoną kortelę, kurią užsidirbo pargriovęs Arjeną Robbeną.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau Čempionų lygos nugalėtojams išnaudoti puikios galimybės pirmą kartą šiame susitikime įsiveržti į priekį nepavyko, o Davidas Alaba nuo 11 metrų žymos pataikė tiesiai į virpstą.

Antrajame kėlinyje Arsene'o Wengero auklėtiniai į aikštę žengė vienu žaidėju mažiau, o tai sukėlė sunkumų ir 54-ąją minutę puikiu tolimu smūgiu varžovų vartininką nuginklavo saugas Toni Kroosas.

Per likusį laiką Anglijos sostinė ekipa atrodo, kad palūžo ir visiškai dominuoti pradėjo Vokietijos čempionai. Galutinį tašką šiame susitikime padėjo po keitimo pasirodęs Thomasas Mulleris, kuriam rezultatyvų perdavimą atliko Philippas Lahmas. Pastarojo pastangomis buvo pelnytas ir pirmasis įvartis.

Rezultatai:

"Arsenal" 0 - 2 "Bayern"

54' [0 - 1] T.Kroos

88' [0 - 2] T.Muller

9' M.Ozil ("Arsenal") nerealizavo 11m. baudinio

37' W.SzczEsny ("Arsenal") pašalintas iš aikštės

40' D.Alaba ("Bayern") nerealizavo 11m. baudinio

"Milan: 0 - 1 "Atletico Madrid"

83' [0 - 1] D.Costa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų