REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Šiandien ne pro šalį gerai pailsėti. Venkite triukšmingų susibūrimų, intensyvios veiklos. Tiktų apsilankyti parodoje, teatre, pasimėgauti gera muzika. Galite sulaukti romantiško pasiūlymo, slaptos meilės intrigos.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Būsite emocionalūs ir jausmingi. Tikriausiai pavyks smagiai pabendrauti su jums dvasiškai artimais žmonėmis. Galite tikėtis ir skanių vaišių. Panašu, kad jūsų dėmesio nusipelnys asmuo, kuris seniai to laukia.

REKLAMA

Dvyniai Šiandieną labiausiai norėsis mėgauti žemiškais malonumais. Regis, ir šeimos nariai norės to paties, todėl niekas netrukdys ilsėtis, tinginiauti. Pasistenkite nepersivalgyti, rinkitės sportiškesnius, judresnius laisvalaikio leidimo būdus.

Vėžys Šiandien pavyks deramai pailsėti, priimti svečius, pasilinksminti. Galbūt nueisite į pramogų renginį ar romantišką pasimatymą. Nusimato išlaidos, susijusios su technika, transportu, ryšiais, gurmaniškais malonumais, svaigalais.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Jums šiek tiek stigs optimizmo, pasitikėjimo savimi. Tikėtini susitikimai su giminaičiais. Daug galvosite apie meilę, partnerystės santykius. Šia prasme rasite kuo pasidžiaugti ar bent jau kam pasiguosti.

Mergelė Būsite draugiški, linkę šmaikštauti, flirtuoti, dovanoti dėmesį. Nusimato žavus pasimatymas arba šauni šeimos pramoga. Jums išties ne pro šalį atitrūkti nuo įgrisusių rūpesčių. Nepagailėkite geranoriško dėmesio vaikams.

Svarstyklės Tiek darbe, tiek namuose visais būdais sieksite išorinio komforto, gerovės, sutarimo. Puikiai jausitės tvarkingoje, jaukioje aplinkoje, netriukšmingoje kompanijoje. Jei laikotės dietos, bus nelengva, nes neišvengsite progų pasmaguriauti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Šiandien būsite nusiteikę bendrauti, diskutuoti. Be kompanijos nesinorės nei kur nors eiti, nei ką nors veikti. Bus puiku, jei suderinsite interesus su antrąja puse ir "žiūrėsite viena kryptimi". Kitų įtaka, paskatinimas jums bus ypač svarbus.

Šaulys Ramybės neduos investicijų, draudimo, mokesčių, paskolų klausimai. Pasistenkite pernelyg nešvaistyti pinigų. Jei panorėsite, galėsite maloniai ir naudingai praleisti laiką su šaunia kompanija arba su aistringai nusiteikusiu gerbėju.

Ožiaragis Mintys kryps į ateities planus, svajosite apie permainas, keliones. Ši diena atneš palengvėjimą, ypač jeigu ištrūksite iš įprastos aplinkos, praplėsite akiratį, pabendrausite su kitokiais žmonėmis nei kasdien. Galite gauti svarbios informacijos.

REKLAMA

Vandenis Tikriausiai vyksite į šventinį renginį, viešnagę ir patirsite malonių įspūdžių iš bendravimo su mielais jums žmonėmis, draugais. Tačiau jei kažko nespėjote atlikti, šiandien turėsite rimčiau padirbėti.

Žuvys Jei planuojate susitikti su bičiuliu, simpatija ar giminaičiu, pasistenkite tai padaryti iki vakaro. Vakare pajusite, kad norite tik ramaus poilsio, atsipalaidavimo. Geras laikas užsiimti menine kūryba, pamedituoti. Nepiktnaudžiaukite svaigalais.

Šaltinis vytautus.com

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų